פורסם 2003 במאי 1422 שנים כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכללישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוחכתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt"זה לא אומר לי הרבה כמובן.מישהו יודע מה זה אומר?א\
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר הלוח עצמו מקבל מתח , אין לי את הצפצוף שאני אמור לקבל שאומר שכל הבדיקות תקינותאין לי שום צפצןף, גם לא רואים כלום על המסךרק זוג הספרות שכתוב שם "FF"לדעתי הלוח לא יכול לעשות פוסט מסיבה כלשהי , וזה או שהמעבד שרוף או הלוחאני רק צריך לדעת מה בדיוק אומר זוג האותיות האלו.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים תנתק הכל מהלוח (כבלים, כרטיסי PCI וכל מה שלא נחוץ כרגע)אתה צריך להשאר רק עם כ.מסך, זיכרון, מעבד וכפתור ההדלקה.תוודא שגוף הקירור יושב כמו שצריך על המעבד ולא מורכב הפוך הוא משהו בסגנון.תאפס את הביוס ונסה להדליק אותו שוב.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר הלו אני לא מתעסק עם מחשבים מאתמול , ניסיתי כל מה שאמרת ויותר מזהשאלתי שאלה פשוטהמישהו יוע מה ה"FF" אומר בלוחות של EPOX?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים כמו שאמרת גם EPOX אומרים.בעיקרון FF אומר - בעיה עם המעבד, כלומר הלוח לא "רואה" מעבד, לכן אם הלוח תקין אז המעבד מת.יש גם אפשרות שהמעבד תקין והלוח (או הBIOS) "הלכו".תבדוק מול חומרה אחרת.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר אין לי שום גישה לעוד לוח או מעבדיש פה מישהו מאיזור המרכז שמוכן לעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.