פורסם 2008 ביוני 117 שנים שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.כדאי גם שתציין שימושים, אחרת יהיה קשה לעזור לך.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.כדאי גם שתציין שימושים, אחרת יהיה קשה לעזור לך.השימושים בעיקר קראית טקסטים+צפייה בסרטים. התקציב כמו שרשמתי 2000-2500 בערך. תודה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים ה- 971P של סמסונג מעולה.יפה, מכוייל היטב ומחיר לא רע (ישאיר לך איזה 600 ש"ח).אם היה קל להשיג בארץ את הדל 20 אינטש אחב אולי הייתי הולך עליו.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר תודה לשניכם. מה היתרונות והחסרונות של שני המסכים האלה? אני מתאר לעצמי שה-eizo עולה הרבה יותר מה-samsung.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים ה- 971P של סמסונג מעולה.יפה, מכוייל היטב ומחיר לא רע (ישאיר לך איזה 600 ש"ח).דווקא לא אהבתי את זה שהוא לבן (אין דגמים שחורים בארץ ככל שידוע לי).נראה כמו מסך של MAC או של קומפי במקרה הטוב. ;Dוגם אין OSD (חייבים תוכנה בשביל לכוון אותו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.