עבור לתוכן

איך אפשר להגביר את ה RPM של המאוורר שיושב על המעבד?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד..

טוב תודה לעוזרים.

פורסם

ה-RPM של המאוורר משתנה לפי העומס על המעבד.

כלומר, כשאתה בודק RPM מן הסתם הוא לא בהכרח יהיה גבוה, אבל כשתאמץ את המעבד, אוטומטית המהירות תעלה.

1) תבדוק בזמן משחק, או יותר טוב- תריץ Orthos שתעמיס על המעבד ואז תבחן את ה-RPM.

2) איזה מאוורר יש לך? אם קנית קירור למעבד (כלומר לא קירור סטוק שמגיע איתו)- אז בד"כ הוא יהיה מצויד בכפתור לשליטה על המהירות.

פורסם
  • מחבר

יש לי צלעות קירור ועליו מאוורר משו דומה לזה אה וה rpm עולה בקצת מ: 1962 על ל 2008 אני רוצה משו יותר משמעותי ובליעומס שיהיה על גבוהה!! המעבד הגיע לי לחום 74 חח פנטיום 4 3200 GHz

Igloo-5060.gif

פורסם

בדקת שצלעות הקירור לא מלאות אבק?

פורסם

את הנתונים שהבאת בדקת תחת עומס? כי המאוורר מסוגל להגיע ל-rpm גבוה יותר (כמובן שהרעש של המאווררים הפשוטים האלה מעיק מאוד במצב כזה).

וכפי ש- iMMoRTaL|TY המליץ:

אני ממליץ לך לקחת שואב אבק + קיסם ולהוציא את האבק שהצטבר בין הרווחים של צלעות הקירור.

ניקיתי לא מזמן מחשב עם פנטיום 4+קירור סטוק בעבודה שהיה עושה ריסטים בגלל טמפ' גבוהה. הניקוי הוריד לו כ-15 מעלות!

פורסם
  • מחבר

כל חודש אני מנקה את המחשב על לחץ אוויר קומפרסור!

ויש מישחה טרמית חדשה על המעבד. זה היראה לי את החום הזה שהמזגן עבד והמעבד בלי עומס מגיע לי ל 60 61 לא היה לי את זההההה ויש לי מאוורר של לוחות חשמל שעובד על השקע חיברתי אותו בדופן של המחשב הוא מקרר את כל הלוח אם אין לי מוסג למה זה פיאום התחיל להיות ככה חם

אני רוצה רק שתעזרו לי איך מעלים את ה rpm של המאוור שיושה על הצלעות קירור וזהוא משם אני היסתדר ולא בדקתי את ה RPM דרך תוכנה בדקתי דרך מחשיר אתה מדביר מדבקה על אחד הלאבים של המאוורר והיא מחזירה אור ויש מחזיר שעושה פס של ליזר ואז שהלהב פוגע העינית של המחשיר הוא קורא את זה וזה היראה לי את ה RPM המדיוק 1962/2008 RPM

ליקנות מאוורר חדש אני לא יקנה למה הוא חדש ולא עושה רעש ביחלל ועד עכשיו היה לי איתו ביצועים טובים אין OC למעבד אין כלום רק אני רוצה לעלות את ה RPM של המאוורר

פורסם
  • מחבר

הקפצה ;D תעזרו לי בזה בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים