עבור לתוכן

צריך עזרה LENOVO T60

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי

הוא כנרה משעמום או חתתנות :(:bash: שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה :( אני אובד עצות. תודה לעוזרים

פורסם

ראשית, דפוק לחבר האידיוט שלך מכות ותגיד לו שיקנה לך מחשב חדש או ישלם על החלפת הלוח.

הסיסמא שמורה בצ'יפ מיוחד שמולחם ללוח. אין שום דרך פשוטה לאפס אותה. הדרכים הלא פשוטות הן:

http://www.allservice.ro/forum/viewtopic.php?p=1061

ו-

http://sodoityourself.com/hacking-ibm-thinkpad-bios-password (דורש הלחמות)

פורסם

יש פיתרון , אל תתרגש, לא צריך להחליף לוח ולא שום דבר

אבל קודם כל גילוי נאות - אני עוסק בתחום לפרנסתי.

אם אתה רוצה ומעוניין יש לי פיתרון בשבילך :

עריכה :

יש ג"וק מסויים בלוח האם של המחשב שצריך להחליף רק במידה ואתה לא זוכר את הססמא (כפי שQTTP אמר לך ושלח לך את הלינקים איך עושים את זה בעצמך)

שלח לי הודעה בפרטי (חוקי הפורום) אם אתה מעוניין לשמוע ולקבל את הפיתרון בצורה מסודרת ממני.

טל.

פורסם
  • מחבר

איך שולחים פה PM לא מצאתי :bash:

כן אמרו לי יש איזה בחור בחיפה שמחליף את הציפ המיוחד PC8394 וזהו הסיסמה הופכת ל0000

ולשאלה שלך אם שכחתי . אז לא שכחתי אף פעם לא ידעתי שיש כזאת ולא ידעתי מה היא כנרה סיסמת DEFAULT מהמפעל.

להלחמות וכל הבלגן אין לי כח כי בטח אני אעשה יותר נזק זה 12 רגליים עדינות ליד המעבד בערך אם אין אפשרות נוחה כבר ב 400שח יש לי לוח חדש מ IBM עם אחריות לשנה

פורסם

לא הצעתי לך להלחים בעצמך ... , הצ"יפ הזה לא יושב ליד המעבד... אבל לא חשוב :)

יש מעבדה שאני עובד איתה בדיוק למקרים כמו שלך ואשר אני יכול להפנות אותך אליהם.

קשה לי להאמין שיש לך לוח חדש עם אחריות לשנה כולל עבודה ב 400 שקל ... ותאמין לי אני מכיר טוב טוב את המחירים.

תגיב פה עם הפון שלך ואני אתן לך את הכתובת וכל מה שצריך כדי שיפתרו לך את הבעייה במהירות

פורסם

אגב, אם תרצו להמשיך את הדיון, אבקש לערוך את הכותרת כדי שתהיה יותר אינפורמטיבית.

מצטער שלא אמרתי זאת כבר בתגובה הראשונית. מרוב זעם על החבר הדביל נעתקו המילים מפי. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים