עבור לתוכן

שלוש שאלות בנוגע לגלישה נעימה יותר ובטוחה יותר

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כמה שאלות:

1. אני עובדת עם התוכנה NOAds - אבל הבעייה איתה שכל הזמן צריך להגדיר לה לאיזה pop ups לא לתת לעלות. אין איזו תוכנה שפשוט מזהה אוטומטית חלונות קופצים?

2. האם "חובה" לכל משתמש (פס רחב) להשתמש ב-fire wall או שאם אני עובדת עם NAV ו-spy sweeper זה מספיק?

3. האם ניתן להוריד את תוכנת הצריבה Nero חינם? ניסיתי להוריד אותה בכמה גירסאות אבל תמיד הורדתי trial version שפג תוקפו אחרי שבועיים.

תודה מראש,

הדר

פורסם

וואו הרבה זמן לא ראינו הודעה כזאת

אז ככה

א. בקשר לתוכנה אני לא ממש מכיר אותה אבל יש מלא תוכנות אחרות רק תיכנסי למאגר התוכנות של תפוז או וואלה ותבחרי אני בטוח שמישהו ימליץ לך בסוף דרך אגב בדפדפן מוזילה יש מחסל פופ-אפים מובנה

ב. על השאלה הזאת אני יכול לענות. את לא חייבת להשתמש בפייר-וול שום דבר או לא חובה אבל אני ממליץ בחום להשתמש באחד כזה כדוגמת זום אלראם כנגד כמעט על המזיקים ברשת וירוסים האקרים תוכנות ריגול זה ממש עוזר ולדעתי לכל אחד צריך להיות אחד כזה

אם את משתמשת ב-nat זאת רק שכבת הגנה נוספת והיא לא ממש יכולה להחליף את הפייר-וול אבל זאת שכבת הגנה שהיא מינימום לפחות זה. והתוכנה שציינת היא רק מסלקת תוכנות ריגול ורק בזמן סריקה פירר-ולל יכול לפתור את הבעיה קודם ובקלות יתר

ג.תוכנת הצריבה נרו (nero) לא ניתנת בחינם אלא רק בגרסת ניסיון אם את עובדת ב windows xp יש שם תוכנת צריבה מובנת מאוד בסיסית אך יעילה הדרך היחידה שאת יכולה להוריד את התוכנה הזאת בחינם היא כמובן הדרך הלא חוקית, הורדת תוכנות פיראטיות זה לא מומלץ ואני בטוח שיהיו כאלה שיחלקו עליי אבל יש חלופות חינמיות לתוכנה שמספקות מענה

מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות את יכולה להגיב ואני כמבון ינסה להגיב בחזרה אני מקווה שההודעה הזאת תעלה לך את מספר האנשים שיקראו את ההודעה :hi:

פורסם

אם את משתמשת בווינדואז XP או 2000, אז הדבר היחידי שעומד בינך (ללא פיירוול) לבין מישהו שרוצה להכנס במחשב שלך הוא רק סיסמאת הADMIN USER, וגם זה רק אם הגדרת אחת. הוא מוצא את האיי פי שלך בכל דרך אפשרית ואם יש לך גם שיתוף מלא הפורץ בקלות ישחק עם כל המידע.

אני ממליץ על SYGATE

פורסם

מה הקשר לסיסמת Admin?? אתה מדבר רק על הדרך הספיציפית ל"פריצה", שבה אפשר להיכנס לתיקיות של אנשים רק לפי האיי-פי שלהם, וזה רק אם הם עשו שיתוף על הכוננים שלהם, ורק אם הם הגדירו הרשאה לכולם ללא הגבלה, ורק אם אין להם סיסמת Admin. זו הדרך הפרימיטיבית ביותר להיכנס לאנשים לקבצים שלהם.

אבל תתפלא לשמוע שיש עוד 20,000,000 דרכים לפרוץ לאנשים. ככה שאם רוצים, שום סיסמת Admin לא קשורה ולא תעצור אנשים מלפרוץ.

לכן צריך פיירוול, אחד שיכול לחסום ולהראות בדיוק מה קורה עם החיבור שלכם. אם הקבצים שעל המחשב חשובים ולא רוצים לתת לאנשים גישה מלאה אליהם, צריך פיירוול כזה. יש כאלה שיגידו שגם ככה אין להם שום דבר חשוב על המחשב, ולכן זה לא הכרחי.

פורסם

האקר שמכבד את עצמו בדרך כלל לא ישרוף לך את המחשב ולא יהרוס הגדרות בדרך כלל ואני מדגיש בדרך כלל

הבעיה היא עם ילדוני הסקריפט שרוצים להתלהב מעצמם שימוש בסוס טרויאני פשוט יכול להוות בעיה רצינית

כאשר כל האפשרויות פרושות לפני הפורץ בממשק ידידותי הוכ יכול להשתובב בקלות ובעיה רצינית השיתופים האלה

שם נטמנת הסכנה האמיתית

פורסם

נכון שאפשר, אבל אתה בעצמך ציינת שזאת דרך פרמיטיבית וכל ילד קטן עם תוכנה שמוצאת IP יכול לשחק במחשב שלך בתנאי שלא שמת לב לכמה דברים בהתקנה.

אני חושב שפיירוול חייבים, גם אם אין דברים חשובים במחשב אף פעם לא נעים לראות שהרסו לך את הבוט ואתה צריך לעשות פורמט ללא ברירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים