עבור לתוכן

9800GX2 or 9800GTX x2 SLI

Featured Replies

פורסם

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב ופתאום עלו בי דילמות לגבי הכרטיס מסך. אני הייתי סגור על ה-9800GX2 עד היום.

אני כבר יודע שמבחינה תקציבית מערך ה-SLI של 9800GTX יעלה לי יותר באיזה 100 או 200 שקל, זניח לגמרי מבחינתי.

למיטב הבנתי מערך ה-SLI גם ייתן תוצאות יותר חזקות. החיסרון ב-SLI הוא שלהתקדם מפה זה כבר להחליף מחשב או כרטיסי מסך, לעומת הGX2 שאני אוכל להוסיף לו עוד אחד בעתיד.

יש עוד היבטים ששכחתי לבדוק? והאם באמת מערך ה-SLI של ה-9800GTX חזק משמעותית, או שאולי יש מערך יותר חזק שאני אוכל לבנות במסגרת התקציבית של 2800 שקל נגיד?, קחו בחשבון שהמשחקים יעבדו על הרזולוציה האופטימלית של מסך DELL 2408WFS שאני כרגע לא זוכר מהי.

פורסם

אחי גם אם אן לך בעיית תקציב אל תעשה SLI של GX2 פשוט תקנה אחד כזה, בגרסאת superclocked ואם קיים, תקנה גם קירור, זה כרטיס מספיק חזק לעוד שנתיים מהיום.

רק תדאג למעבד חזק, ולספק איכותי שיחזיק לך אותו ללא בעיות, בשביל להתפנק הייתי הולך על Corsair 600 וואט.

פורסם

אחי ה9800 לא מראה ביצועים בקרייסיס, נכון משחק שעבר חרא אופטימיזציה אבל עדיין, המשחקים נעשים כבדים יותר ויותר.

לפי דעתי אולי כדאי לך לקחת כרטיס פשוט עכשיו ולחכות לראות מה עם הדורות החדשים של AMD\נוידיה.

הם אמורים לצאת עוד שבועיים בערך ככה שנראה לי עדיף אולי לחכות מעט.

פורסם
  • מחבר

9800GX2 לא נותן ביצועים מטוטרפים בקרייסס? בטח שכן

השאלה שלי מה כדאי? שני כרטיסים של 9800GTX, או אחד 9800GX2?

פורסם

תיקח שניים 9800GTX בגלל שהביצועים עדיפים וגם אם בעתיד הם לא מספיק חזקים בשבילך אתה יכול לעשות 3WAY SLI

רק תוודא שהלוח שלך תומך בשלוש כרטיסים גרפיים

נראה לי ששניים בקלות יצליחו להוציא מינימום 35FPS בקרייסיס על הגדרות הכי גבוהות

אל תשכח ספק 650 לפחות

נ.ב. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1200

פורסם
  • מחבר

כמה FPS נחשב פצצה? ולפי מה שראיתי היום ה9800GTX ב-SLI מוציא 46 FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים