עבור לתוכן

העברת פלטות PCB מ HD ל HD כאשר שנהם אותו דגם אפשרי?

Featured Replies

פורסם

משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?

פורסם

לפי מה שהבנתי מההודעה שלך זה שנסרף לך כונן קשיח ואתה רוצה לשחזר את החומר

וובכן הדבר אפשרי אך לא מומלץ כי אם נסרף לך הלוח של הכונן בגלל ווירוס הוא יסרף שוב..

פורסם

* או, לא הוא.

וכן, הדבר אפשרי. רק להחליף את הלוחות.

פורסם
  • מחבר

משהו ניסה את זה ?

פורסם

כן אני ניסיתי כבר כמה פעמים וזה עובד יופי רק אתה צריך לבדוק כמה דברים שהלוח של הHD שאתה לוקח משם הוא אותו כמות זיכרון כמו למה שאתה מחליף אליו וכן מספר זיהוי וכו' אם כן זה יעבוד טוב רק כמו שאמרו כאן מעלי אם זה נשרף לך בגלל וירוס עדיף שתתקן את הוירוס שלא ישרף לך גם זה שאתה מרכיב עליו

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שהריסת דיסקים קשיחים על ידי וירוס עברה מהעולם לפני .... אמממ ..... מתישהו במאה הקודמת ???

נכון להיום , מערכות הפעלה לא מאפשרות גישה ברמת ההגדרת הדיסק הקשיח לפי ראשים ומסילות ...

זה היה ומת . וירוסים לא הורסים הרד דיסקים .

הרד דיסקים נהרסים כי הם יכולים .

לפותח הת'ראד , תדאג להשיג דיסק קשיח זהה עד כמה שניתן לשלך , החלפת מעגל חשמלי כרוכה ב6 ברגי אלן קטנים , זה הכל .

תעשה את הכל בזהירות , והשתדל לא לאבד את הברגים .

פורסם

משהו ניסה את זה ?

כן.

ובקשר למה שיאבל כתב- מחזק ^

פורסם

אני חושב שהריסת דיסקים קשיחים על ידי וירוס עברה מהעולם לפני .... אמממ ..... מתישהו במאה הקודמת ???

נכון להיום , מערכות הפעלה לא מאפשרות גישה ברמת ההגדרת הדיסק הקשיח לפי ראשים ומסילות ...

זה היה ומת . וירוסים לא הורסים הרד דיסקים .

הרד דיסקים נהרסים כי הם יכולים .

לפותח הת'ראד , תדאג להשיג דיסק קשיח זהה עד כמה שניתן לשלך , החלפת מעגל חשמלי כרוכה ב6 ברגי אלן קטנים , זה הכל .

תעשה את הכל בזהירות , והשתדל לא לאבד את הברגים .

רק תיקון קטן לא אלן אלה ברגי טורק -טורקס כוכב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים