פורסם 2008 במאי 3117 שנים משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?
פורסם 2008 במאי 3117 שנים לפי מה שהבנתי מההודעה שלך זה שנסרף לך כונן קשיח ואתה רוצה לשחזר את החומרוובכן הדבר אפשרי אך לא מומלץ כי אם נסרף לך הלוח של הכונן בגלל ווירוס הוא יסרף שוב..
פורסם 2008 במאי 3117 שנים כן אני ניסיתי כבר כמה פעמים וזה עובד יופי רק אתה צריך לבדוק כמה דברים שהלוח של הHD שאתה לוקח משם הוא אותו כמות זיכרון כמו למה שאתה מחליף אליו וכן מספר זיהוי וכו' אם כן זה יעבוד טוב רק כמו שאמרו כאן מעלי אם זה נשרף לך בגלל וירוס עדיף שתתקן את הוירוס שלא ישרף לך גם זה שאתה מרכיב עליו שיהיה בהצלחה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אני חושב שהריסת דיסקים קשיחים על ידי וירוס עברה מהעולם לפני .... אמממ ..... מתישהו במאה הקודמת ???נכון להיום , מערכות הפעלה לא מאפשרות גישה ברמת ההגדרת הדיסק הקשיח לפי ראשים ומסילות ...זה היה ומת . וירוסים לא הורסים הרד דיסקים .הרד דיסקים נהרסים כי הם יכולים .לפותח הת'ראד , תדאג להשיג דיסק קשיח זהה עד כמה שניתן לשלך , החלפת מעגל חשמלי כרוכה ב6 ברגי אלן קטנים , זה הכל .תעשה את הכל בזהירות , והשתדל לא לאבד את הברגים .
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אני חושב שהריסת דיסקים קשיחים על ידי וירוס עברה מהעולם לפני .... אמממ ..... מתישהו במאה הקודמת ???נכון להיום , מערכות הפעלה לא מאפשרות גישה ברמת ההגדרת הדיסק הקשיח לפי ראשים ומסילות ...זה היה ומת . וירוסים לא הורסים הרד דיסקים .הרד דיסקים נהרסים כי הם יכולים .לפותח הת'ראד , תדאג להשיג דיסק קשיח זהה עד כמה שניתן לשלך , החלפת מעגל חשמלי כרוכה ב6 ברגי אלן קטנים , זה הכל .תעשה את הכל בזהירות , והשתדל לא לאבד את הברגים .רק תיקון קטן לא אלן אלה ברגי טורק -טורקס כוכב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.