עבור לתוכן

לינץ' בערבים בערב יום השואה

Featured Replies

פורסם

מערכת החינוך הוא ממסד שמאלני עלוב ורקוב שבהחלט פשט את הרגל מזמן.

העובדה שחיים בארץ הזו אנשים שלא אכפת להם שיהודיות יצאו עם ערבים מדאיג, העובדה שבבאר שבע אי אפשר לעבור בלי לראות יהודייה הולכת יד ביד עם איזה בדואי מדאיגה, העובדה ששי אנשים שיותר אכפת להם ממה שקורה בעזה ממה שקורה במדינתם היא מדאיגה

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המגמה השמאלנית אוכלת כל דבר טוב במדינה הזאת.

תגידו אם חברי ההגנה והפלמ"ח היו אומרים "אוי הערבים המסכנים,מתעללים בהם כל כך קשה" המדינה הייתה באותו מקום?

תקלטו,אומנם בבועה השמאלנית שלכם אנחנו מדינה אחת,אבל אנחנו לא,ממש לא,יש בתוכינו ערבים,שאם הייתה להם תהזדמנות הם היו רואים אותך מת בשמחה,כמובן שאני לא מדבר על המוכר הערבי החביב שעושה עליכם בוחטות כסף,לו מאוד קל להיות נחמד.

ילדי שמנת ,זה הרי שקוף שבחיים שלכם לא נתקלתם באלימות מצד ערבים ואפילו ערסים בצורה רצינית,למה אתם מגיבים?

אין לכם מושג על מה אתם מדברים,תהיו בשקט ותפסיקו להרגיש כל כך נאורים,כי אתם לא,אתם פתיים חלשים.

רק תדמיינו איך מרגיש בחור שחברה שלו הולכת לקניון השכונתי ובא אליה ערבי ותחיל להצמד אליה ולגעת לה בתחת ולשרוק לה,או מישהו שהאח הקטן שלו הולך לקניון וערבים יורקים עליו,רק כי הוא יהודי.

כל מי שהגיב פה תגובה מיתממת ו"אני בשוק זה פשוט מזעזע" הוא אטום ובור למה שקורה פה בארץ.

לכל מי שביצע את הלינץ' הזה,ישר כח ותמשיכו ככה,אם הייתי גר בשכונה שלהם הייתי מצטרף אליהם.

פורסם

רק תרשו לי להבין:

מה לעזאזל הקשר לשמאל?

אין קשר בין להיות בן אדם לבין שמאל. :kopfpatsch:

פורסם

אם אני אבוא אליך ואני אוריד לך סטירה כל יום,ובסוף שתחליט להחזיר לי תבוא משטרה ויעשו עליך כתבה בוואלה כמה אתה לא בסדר.

איך אתה יוצא פה לא בנאדם?

פורסם

מערכת החינוך הוא ממסד שמאלני עלוב ורקוב שבהחלט פשט את הרגל מזמן.

העובדה שחיים בארץ הזו אנשים שלא אכפת להם שיהודיות יצאו עם ערבים מדאיג, העובדה שבבאר שבע אי אפשר לעבור בלי לראות יהודייה הולכת יד ביד עם איזה בדואי מדאיגה, העובדה ששי אנשים שיותר אכפת להם ממה שקורה בעזה ממה שקורה במדינתם היא מדאיגה

נוגע ללב,

אני בטוח שאיפהשהוא היטלר מתגאה בקרבו.

אם אני אבוא אליך ואני אוריד לך סטירה כל יום,ובסוף שתחליט להחזיר לי תבוא משטרה ויעשו עליך כתבה בוואלה כמה אתה לא בסדר.

אם אתה תבוא ותוריד לי סטירה, ומהמישטרה לא תעשה שומדבר נגדך, אז אולי יש הילה מינורית עד כמה שתיהיה לפעול באופן עצמאי כנגדך

פורסם

תגידו,

אף אחד כאן לא שמע\קרא על הזיקוקים שהודלקו בנצרת ביום השואה בלילה ??????

מבלי להכנס לעובי הקורה, אני חושב שזה חותם את הדיון.

גם לגבי אלה שאומרים : "לא, הם לא מוסלמים, הם סבבה, הם נוצרים."

>:(

פורסם

נוגע ללב,

אני בטוח שאיפהשהוא היטלר מתגאה בקרבו.

אם אתה תבוא ותוריד לי סטירה, ומהמישטרה לא תעשה שומדבר נגדך, אז אולי יש הילה מינורית עד כמה שתיהיה לפעול באופן עצמאי כנגדך

הילה מינורית?

מה יותר ברור מזה שערבים מתנהגים כמו בהמות,מכי אנשים בקניון,מתחילים עם בחורות ויורקים על אנשים,ואף אחד לא עושה כלום.

לדעתך זאת לא עילה לפעולת נגד?

עכשיו אני לא אומר שהחברה שקיבלו מכות מגיע להם,אני לא מכיר אותם ואני לא יודע,ולדעתי זה שהם סתם התלבשו על זוג מסכנים אז בעסה,לדעתי הם היו צריכים להתארגן ולחכות שמישהו יעשה משהו מהמעשים הנתעבים שצייתי למעלה ואז לפרוק עליו את חמתם.

פורסם

תגידו,

אף אחד כאן לא שמע\קרא על הזיקוקים שהודלקו בנצרת ביום השואה בלילה ??????

מבלי להכנס לעובי הקורה, אני חושב שזה חותם את הדיון.

גם לגבי אלה שאומרים : "לא, הם לא מוסלמים, הם סבבה, הם נוצרים."

>:(

שאלה:

האם זה שיש אנשים שרוצחים ואונסים, הופך את העניין למוסרי ונכון?

פורסם

אני בעד לאנוס ולרצוח כל מי שאונס ורוצח.

בסדר גמור מצידי

פורסם

האם אתה בעד לאנוס ולרצוח את השכנים של מי שאונס ורוצח?

פורסם

האם אתה בעד לאנוס ולרצוח את השכנים של מי שאונס ורוצח?

אני בעד לאנוס את כל השכונה אם צריך.

פורסם

עין תחת עין ושן תחת שן.

אבל אתם יותר טובים מהחמאס.

::)

פורסם

ממליץ לך להוציא תראש מהתחת ולהפסיק לחפש להיות יותר טוב מאחרים ולהתחיל לדאוג למה שקורה עם המדינה שלך.

פורסם

זה חלק מהדאגה שלי למדינה שלי.

לחשוב ולטעון שיש קשר בין בטחון המדינה ולבין להרביץ לערבים ברחוב זה טמטום ודמגוגיה חסרת הגיון.

אתה מכור לבולשיט.

פורסם

א. אם אתה תבוא ותריד לי סטירה כל יום אני אתקשר למשטרה

ב. נגיד ואני לא מתקשר למשטרה ואני מחזיר לך, אז אני אחזיר לך.

האנלוגיה שלך ללינץ' המחליא הזה לא נכונה, כי במקרה הזה הם החזירו לכאלה שאולי היו ביסודי עם אלו שהם לא בסדר, לא יותר מזה.

או במילים פשוטות "אני אבוא אלייך ואוריד לך סטירה כל יום, ובסוף שתחליט להחזיר לי אתה תלך לשכן שלי מכיתה ד' ותוריד לו כאפה".

בקשר לערבים שיוצאים עם יהודיות(ולהפך) - מה קרה, זה פוגע לכם באגו? אם היא יוצאת איתו מרצון, והוא יוצא איתה מרצון, אין כאן שום בעיה.

נכון שבטווח הארוך נשקפת סוג של סכנה לצאצאים של אותו זוג(אם יהיו בכלל) בקשר לעניין יהדותם, אבל מדובר בהחלטה של בני הזוג עצמם בלבד, ואין לכם שום זכות להתערב בה.

יום אחד אתם תתאהבו בבחורה נוצרית(חזז ורעם), שהיא אפילו שחורה(אוי ווי זמיר) אבל אז כל מיני אנשים(כמוכם) יאמרו "בושה וחרפה שדבר כזה קורה! צריך לעשות לינץ' בנוצרים!".

בחיי שהדיבורים האלו מזכירים לי את ימי טרום השואה בגרמניה, שאנשי המפלגה היו שמים על נשים גרמניות ששכבו יהודי שלט שהיה כתוב בו "אני חזירה שכבתי עם יהודי".

1349: תגיד תודה שנשארת בבסיס ולא הצטרפת אליהם, כי אז צה"ל היה שופט אותך(ובצדק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים