פורסם 2008 במאי 3117 שנים נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה אז תגידו מה אתם חושבים ואל תתבישו אני צריך להתחיל ללמוד :-)
פורסם 2008 במאי 3117 שנים 1. תפסיק לצלם X-Ray 2. אל תתבייש להיכנס ל"אזור המרשלים" ולצלם ממש מתוך המסלול. רק תיזהר כשאתה בסביבת רמפה. 3. נסה לצלם מזוית נמוכה יותר. 4. בשביל מריחות, ISO 400 לא עוזר לך. תרד למינימום (100?) ותשתדל לעקוב בצורה מדוייקת אחרי הכלי. אל תרד מזמני חשיפה של 1/150 בצילום של הכלים האלה, אלא אם אתה כבר מנוסה. 5. בצילום מול השמש, המצלמה התחשבה בממצוע אור שנכנס לתמונה, ולא באזור מרכז התמונה למשל, שזה הנושא שלך. אני בטוח שישמחו להרחיב לך כאן מעבר, בהצלחה ותתחדש!
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר זו התחלה יש עוד עצות ??ואני לא מתקרב לX-RAY זה CL-1 של GS אבל הכי יפה זו הקיושו שלי אבי יש לי בעיה להסיע ולצלם במקביל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.