עבור לתוכן

האם כאשר המחשב נתקע באמצע משחק והברירה היחידה היא לרסט דרך הכפתור של המארז יכולה

Featured Replies

פורסם

לחיצת כפתור זה יכולה לגרום לקצר בram.... כפי שלמדתי שהרסתי ת'ראם הישן שלי.... במחשב הישן כל הזמן נתקע... בסוף נוא אמר ram circute failure... וגם אמרו את זה בטק טיוי, כך שיש בסיס בדברי... :asthanos:

פורסם

אם בזמן שהמשחק נתקע המוזיקה עדיין ממשיכה לפעול תנסה ללחוץ -

ALT+CTRL+DEL

רוב הסיכויים שאכן רק המשחק נתקע ומערכת ההפעלה נשארה יציבה כך שכשתלחץ יפתח תפריט בו תוכל לסגור רק אתה המשחק במקום לעשות ריסט למחשב.

בנוסף במחשבים החדשים (בתור ברירת מחדל) לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי תעביר הודעה למערכת ההפעלה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת, בתנאי שזו לא תקיעה כללית.

פורסם
  • מחבר

אם בזמן שהמשחק נתקע המוזיקה עדיין ממשיכה לפעול תנסה ללחוץ -

ALT+CTRL+DEL

רוב הסיכויים שאכן רק המשחק נתקע ומערכת ההפעלה נשארה יציבה כך שכשתלחץ יפתח תפריט בו תוכל לסגור רק אתה המשחק במקום לעשות ריסט למחשב.

בנוסף במחשבים החדשים (בתור ברירת מחדל) לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי תעביר הודעה למערכת ההפעלה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת, בתנאי שזו לא תקיעה כללית.

אחי אני לא noob אתה חושב שלא ניסיתי? הכול תקוע גם ניסתי ללחוץ על כפתור הכיבוי...נדא

אני לא מבין מה הקשר של הRAM לזה

פורסם

אם אני עושה איחוי הוא גם מפעיל את הSCAN DISK או שאני צריך להפיעיל אותו בנפרד? רק כדי להיות בטוח בWINXP שינו את השם מSCAN DISK לERROR CHKING נכון?

פורסם

תגובה לשאלה שבכותרת:

ברגע שאתה עושה ריסט פתאומי, אם מ"ק(מערכת קבצים) בדיסק הקשיח שלך הוא FAT32 אז יש סיכוי שחלונות לא ייעלה לך אחרי כזה ריסט!!

כבר ראיתי מקרים שהקובץ SYSTEM (הקובץ שבו מאוכסן נתוני הריג'סטרי של WinXP) נמחק אחרי ריסט דרך המארז כשיש FAT32.

אבל זה די נדיר שדווקא הקובץ SYSTEM נמחק ורוב המקרים נמחקים דברים אחרים, כל קובץ שאתה משתמש בו בעת לחיצה על ה"ריסט" ייפגם!!!

אך המצב שונה כשיש לך מ"ק NTFS, הסיכוי קצן בההמון שימחק לך קובץ אחרי ריסט כזה, אני אישית משתמש אך ורק במ"ק NTFS וכשקורה לעיתים נדירות שאני צריך לעשות ריסט אז אני לא מפחד ללחוץ על ההדק.... כשהיה לי FAT32 הייתי תמיד מפחד שימחק לי משהו, וכבר קרה לי שנמחקו לי דברים אז...

בקשר לפגם במחשב עצמו (חוץ מהH.D) לפי דעתי Reset לא יגרום לשום נזק פיזי למחשב אפילו אם תעשה 10000 פעמים בתוך חלונות

בקשר לפגם פיזי בדיסק הקשיח ו Bad Sectors אני לא כ"כ בטוח לגבי זה... אבל כנראה שזה עלול לקרות אם אתה אחד כזה שתמיד במקום לעשות התחל > כיבוי פשוט לוחץ על הReset...

הקיצר, אם אתה לא משתמש בOS שלא תומך בNTFS באותו הדיסק הקשיח, אז עדיף להפוך את מערכת הקבצים לNTFS.

Hope I Helped :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי נרגעתי מאוד עכשיו הסברת את מה שצריך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים