פורסם 2003 במאי 1322 שנים לפגום במשהו? (מעכרת הפעלה,המשחק עצמו,דרייברים,הארד דיסק,זיכרון,כרטיס תלת מימד וכו') כי vice cityנתקע לי כבר 9 פעמים!! ואני מפחד שזה שאני מרסט דרך הכפתור על המארז יכולה להזיק כי כאשר המשחק נתקע המוזקיה ממשיכה והיא מופעלת מההארד דסיק השני שלי תודה לעוזרים
פורסם 2003 במאי 1422 שנים כל עוד ההרד דיסק קורא ולא כותב, הסיכוי לפגיעה במידע אפסי.מלבד החבר המגנטי הנ"ל אין שום סיבה לחשוש מהכפתור הנ"ל.בקשר לזה שהמשחק נתקע... זה לא אמור להיות הת'רד האמיתי שלך ?למה לטפל בפצעים כאשר אפשר למנוע את הפציעה ?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים טוב המחשב מבצע סדרה של פעולות לפני כיבוי שמירת מידע רישום נתונים וכיו"ב בגדול זה ממש לא בריא לעשות resetכדאי שתבדוק למה המשחק נתקע אולי ההגדרות שלך במשחק גבוהות מדי לגרפיקה אולי כרטיס לא תומך יכול להיגרם נזק בעיקר לנתונים ןלקבצים אבל גם כמו שאמרו כבר לדיסק כי בכיבוי מסודרהדיסק הקשיח מחנה את ראשי הקריאה והכתיבה במקום שלא יגרם להם נזק בין הלוחיות ובריסט לא והם לא מוגנים
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר טוב המחשב מבצע סדרה של פעולות לפני כיבוי שמירת מידע רישום נתונים וכיו"ב בגדול זה ממש לא בריא לעשות resetכדאי שתבדוק למה המשחק נתקע אולי ההגדרות שלך במשחק גבוהות מדי לגרפיקה אולי כרטיס לא תומך יכול להיגרם נזק בעיקר לנתונים ןלקבצים אבל גם כמו שאמרו כבר לדיסק כי בכיבוי מסודרהדיסק הקשיח מחנה את ראשי הקריאה והכתיבה במקום שלא יגרם להם נזק בין הלוחיות ובריסט לא והם לא מוגניםוהאם יכול להגרם נזק להארד דיסק עצמו פיזית? כלומר שהוא יפגם? ולראשון לא הבנתי למה התכוונת האם זה התר'ד האמיתי שלי?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים לא קרה פעם אחת ולא פעמיים שRESET פתאומי הרס את הBOOT או משהו אחר בOS. (בדרך-כלל בXP)
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר את זה אני יודע כבר תודה,אבל השאלה שלי היא אם זה יכול לגרום לנזק חומרתי?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר את זה אני יודע כבר תודה,אבל השאלה שלי היא אם זה יכול לגרום לנזק חומרתי?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים קשה להאמין שיכול להגרם נזק כלשהובסך הכל הדיסקים נשארים מחוברים לחשמל, הם מבחינתם עובדים רגיל וכך גם שאר הרכיבים.תנסה לכבות גם עם לחיצה של יותר מ 4 שניות על לחצן ההדלקה של המחשב
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר תודה,גם נכון אבל המחשב פשוט קופא למרות שכבר פתרתי את הבעייה אז לא משנה כבר זה לידע כללי
פורסם 2003 במאי 1422 שנים הסיפור שונה אם אתה מנתק פיזית מהחשמל אז זה כבר יותר מסוכן.בכל האופציות האחרות זה עניין של תוכנה בלבד לכן זה כלוםקל להבין אם הרכבת מחשב בעצמךכל הכפתורים (הדלקה וריסט) מחוברים ללוח אם ונשלטים ע"י פקודות תוכנה, הם בכלל לא מחוברים לספק.(הערה בנושא כפתור ריסט - נדמה לי שזו תכונה של המעבד (קיצור פינים מסויימים) אבל כאמור הכל זה תוכנה)
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מה??? תסלחו לי אבל בטח שבריסט פתאומי אפשר לגרום לנזק חומרתי!! כמה פעמים קרה שאחרי ריסט פתאומי הופיעו BAD SECTORS ??? עם אתה עושה ריסט כשהארד דיסק קורא או כותב, אתה מסכן אותו. יש שאומרים שהסיכון בכתיבה גדול מהסיכון בקראיה, אין לי מושג לגביי זה. אם אתה כבר עושה RESET תנסה ללחוץ כשהמנורה של הHD במארז כבויה. אז בעצם אין פעולות של קריאה וכתיבה וזה יותר בטוח ללחוץ אז על הRESET.וחוץ מזה לכל החשמלאים ברור שאתה לוחץ RESET אתה משנה מתחים גם בHD. כל הרעיון בRESET הוא לתת ידנית ערכי מתח חדשים הגורמים לשינוי ערכי המתח באוגרים כדי ליצור את התנאי בוליאני הגורם לאתחול המחשב. כשמכבים דרך WIN מערכת ההפעלה דואגת לסגור את כל התוכניות ולהפסיק כל פעילות חומרתית לא רצויה לפני שהיא מכניסה לבד את הערכים המתאימים באוגרים המתאימים.
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר אני עשיתי כבר רסט ככה 9 פעמים אבל עכשיו סוף סוף הבעייה הסתדרה בvice city אבל אני שואל האם אתה חושב שנגרם נזק כולשהוא? בגלל שעשיתי רסט 9 פעמים דרך המארז?תודה
פורסם 2003 במאי 1522 שנים יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.אם כן אז במקרה הטוב הרסת כמה קבצים במחשב (תוכנה), פשוט ע"י שינוי הערך של אחד או יותר מהסיביות בתוכם. במקרה הרע פגעת בפני השטח של הHD וזו בעיית חומרה. אם אתה רוצה להיות שקט תריץ SCANDISK, בהתחלה הוא יבדוק מבנה ספריות וקבצים (תוכנה), ואם תסמן גם SURFACE SCAN אז הוא יבדוק את פני השטח של הHD. אם הוא ימצא בעיות תוכנה סביר להניח שהוא יתקן אותם, אם בבדיקת שטח הוא ימצא בעיות (BAD SECTORS) זו כבר בעיה בחומרה והסקטואים האלו יסומנו ככאלה שאי אפשר לכתוב להם או לגשת אליהם. לרוב זה לא מפריע לפעולה תקינה של הHD אלא רק מקטין את הנפח שלו, אבל בד"כ שמופיעים BAD סקטורים זו תחילת סופו של ה HD.בקיצור תריץ בדיקה סביר להניח שלא קרה כלום.
פורסם 2003 במאי 1522 שנים יכול להיגרם נזק פיזי אם כיבית בריסט ואח"כ הזזת את המחשב לאיזהו צורךכי הראשי קריאה כתיבה אינם מוגנים ולא"חונים"איפה שהם צריכים להיותאז אם המחשב זז או הזזת את ההרד דיסק יש סיכוי טוב לנזק רציני לדיסקמעבר לזה כל פעם שאתה מדליק ת,מחשב וכל הרכיבים החשמליים מקבלים "זעזוע"של מתח חשמלי זה גם לא בריא אם כי יש שחושבים שזה לא גורם נזק והדעות חלוקות בנושא הזהאם להשאיר מחשב לעבוד כל הזמן או לכבות ולהדליקאני בעד להשאיר אותו דלוק כמעט כל הזמן וכך כשהוא מנוהל עם צריכת חשמל נכונההוא גם זמין לי יותר מהר כשאני צריך וכשאני לא עובד עליו אז המסך נכבה וכי"בוהצריכת חשמל היא אפסית לא נראה לי הגיוני להדליק לכבות להדליק לכבות בשביל מה
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר תודה לכולם,אבל איפה יש scandisk בXP? כי כפי שידוע לי יש scandisk רק בwin9x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.