עבור לתוכן

שאלה בקשר לכמה P3 מסוגל לסבול במעלות.

Featured Replies

פורסם

אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב

65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות.

אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה,

נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד)

לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz

וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד)

יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ).

שם הלוח אם הוא:

עד כמה הוא יוכל להעלות עד שהמעבד יהיה על סף היציבות? (יענו עוד כמה מגה הרצים בעלאת באס ואז הוא לא יהיה יציב).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תנסה ותראה..

כשהמחשב יאבד את היציבות אז תוריד לנקודה בו הוא היה יציב

פורסם
  • מחבר

נו באמת אתה חושב שאני אסתמך על זה?!? :o

אני רוצה לדעת נתונים, עד כמה לפחות P3 ,יענו עד כמה מעלות הוא מסוגל לסבול..... :(

פורסם

אין דבר כזה נתונים.

מה שהוא אמר לך זה בדיוק מה שכל השאר יגידו לך , תנסה ותראה.

ד"א משהו לא תקין אין דבר כזה 19 מעלות....זה ממש מוגזם אולי 25 אפשר להתחיל לחשוב עם מאוור 700000 RPM

ו-SLK900 אולי אז יש לו 19 מעלות...

זה ממש הגזמה 19 מעלות בלתי אפשרי לדעתי אלא אם כן הוא גר בחרמון ?

פורסם

יש לי שאלה אם אתה יכול לומר לי את דגם הלוח זה נשמע די מענין PIII עם 1875 MHZ.

ועוד משהו גם לי יש פנטיום III ושמתי עליו מאורר, וינטלטור או איך שתקראו לזה ברמה 3 והמעבד היה במנוחה בין 27 ל-31 מעלות.

פורסם

החיישנים משקרים, אין מצב שהמעבד ב 19 מעלות בלי קירור מים או אפילו קירור אקטיבי (להזכירך בלי קירור אקטיבי המעבד אף פעם לא ירד מתחת לטמפ' החדר).

הטמפ' המירבית של הליבה היא משהו כמו 65 מעלות, אבל אתה לא יכול לסמוך על החיישנים בשביל זה.

אתה יכול לקחת את אותו מעבד וקירור לשני לוחות שונים ובאותם תנאים לקבל הפרשים של 20-30 מעלות בלי שום בעיה.

פורסם

לא ממש בעיה לעבור את זה פשוט המהירות המקסימלית שתוכל להגיע אליה היא בערך 1500MHz ואל תצפה לעבור אותה כי אני לא חושב שתוכל להגיע אליה.

פורסם
  • מחבר

קוראים לו TUSL2-C (אתם מכירים את אסוס והשמות המוזרים שלהם ::))

ומכפלת המעבד היא 7.5 שעובד ב 133 ושליש מגה הרץ באס (יענו 133.3333333333333).

עכשיו, אתם בטוחים שהחיישנים משקרים? :<

כאילו, היה לו 23 מעלות, הוספנו קירור מאסיבי (מאוורר גדול בעוצמה 3) וזה ירד ל 19....איך אני יכול לדעת שהחיישנים משקרים? לקחת לטכנאי דפוק ? (כל הטכנאים כמעט דפוקים אתם מבינים P:)

פורסם

מה זה עוצמה 3?

אין שום הגדרה כזו

פורסם

מה זה עוצמה 3?

אין שום הגדרה כזו

יכול להיות מאוורר חדר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים