עבור לתוכן

מבקש את חוות דעתכם על G7070EJ HP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט של אינטרנט ועובדה משרדית, בתקציב של עד 3500 ש"ח.

מצאתי את הדגם 7070 של HP שנראה לי הכי משתלם ביחס למחיר - מעבד c2d, זיכרון 2Gb, דיסק 160Gb

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9240

השאלות שלי:

1. מה דעתכם על הדגם והתמורה ביחס למחיר? האמת היא שאני צריך הרבה פחות מבחינת חומרה, אבל ההבדלים במחיר הם 600-700 ש"ח ככה שכדאי ללכת על משהו מתקדם. האם יש מחשב אחר שמומלץ במפרט דומה ומחיר יותר זול?

2. האם ידוע לכם איך הוא בתחום ההתחממות יחסית לאחרים? זו הבעיה הכי גדולה במחשב הנוכחי שלי, שמתלהט אחרי רבע שעה של עבודה...

3. האם יש איזו מניעה לקנות את המחשב מבאג? המחיר בזאפ נמוך ב-150 ש"ח מבאג, אבל מדובר על חנות גדולה ומוכרת. מה דעתכם?

4. נאמר לי בבאג שהמחשב לא מגיע עם דיסק של ויסטה, ושזה "לא עובד ככה היום", הרשיון כבר נרכש ע"י HP, תוכן הדיסק עצמו יהיה במחיצה נפרדת בהארדיסק למקרה שצריך דרייברים והתקנות (או פירמוט עתידי) אבל לא מקבלים דיסק מקורי של ויסטה. זה נכון? יש לי מחשב של HP וקיבלתי איתו דיסק מקורי של XP. אי אפשר לקנות את המחשב עם הדיסק?

תודה מראש.

פורסם

1) מחשב טוב יחסית למחיר

2) אין לי מושג

3) לא משנה ממי קונים, גם ככה השירות הוא ישירות במעבדות HP

4) כנראה שאי-אפשר, למה זה משנה?

פורסם

בתקציב שלך אין מחשב יותר טוב מזה שמגיע עם מע' הפעלה.

יש את המחשב הנ"ל אבל הוא לא בא עם מע' הפעלה.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9070

פורסם

לא כדאי

עוד 170 ש"ח יש לך אייסר 5620

עם מעבד CORE 2 DUO במקום CORE רגיל (ולא CORE 2 כמו שרשמת ) + כרטיס מסך מסך ATI 2400 256 MB ,

2GB , 160 GB, מצלמה טובה

בקשר לדיסק ויסטה - היום כמעט אף מחשב לא מגיע עם דיסק

אם אתה בכל זאת רוצה HP - יש לך דגם 6720 - אבל יותר יקר ב 600 ש"ח ( אותו מפרט כמו 7070 ) עם מעבד C2D

פורסם

קודם כל..כמו שציינו פה לפני.. ה7070 לא מגיע עם c2d אלא core רגיל..

דבר שני יש את ה6720 כמו שציינו פה.. שהוא כבר מסדרת פבליון ב4000 שקל עם c2d שהוא מחשב בעיצוב ממש יפה ומגיע כבר עם שלט..

הוא כבר יותר לעבודה משרדית כבדה

ה7070 מעולה לעבודה משרדית ובתכלס זה לא משנה מאיפה אתה קונה כי גם ככה האחריות היא של אצ פי

פורסם

קודם כל..כמו שציינו פה לפני.. ה7070 לא מגיע עם c2d אלא core רגיל..

לא ממש. מדובר ב-Pentium Dual Core, שהוא מבוסס על C2D ותומך ב-64 ביט כמו כל C2D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים