עבור לתוכן

בעיה| רעש מהמאוורר של המעבד... דחוף! אני משתגע! כנסו לפרטים...

Featured Replies

פורסם

היי,

כבר דיי הרבה זמן יש לי בעיה עם המעבד שכאשר הוא מגיע ל-57 מעלות המאוורר שלו עולה ל4000RPM ואחרי דיי הרבה זמן הוא מתחיל לרדת אבל ממש לאט ומגיע ל-3200 ונתקע שם........(וכדי שהמאוורר יחזור ל-1600RMP צריך לכבות ולחכות כמה דק'.. זה לא קשור לטמפ' אני חוזר... כי שאני מוריד את הטמפ' בחזרה ל-49 זה נשאר על 3200.)

עכשיו זה לא ש57 מעלות זה מאמץ או משהו..... אז מה הבעיה יכולה להיות?

המעבד הוא אימטל E6300 1.86Ghz, מערכת הפעלה XP SP3 מאוורר סטוק (בשימוש שנה+ ועד עכשיו לא היו שום בעיות...), לא החלפתי משחה טרמית מאז קניית המחשב (לפני שנה+) וזהו...

אשמח לעזרה ממבינים בעיניין,

דניאל. ;)

פורסם

שהמעבד מתחמם הסל"ד של המאוורר עולה

מומלץ שתנקה אבק מגוף הקרור של המעבד

פורסם
  • מחבר

אבל הינה מה שאני אומר!

המעבד לא חם כל כך!

57 מעלות זה כל כך חם?

פורסם

57 מעלות במנוחה זה קצת חם , אבל זאת לא הבעייה , הבעייה היא שהסל"ד של המאוורר עולה כדיי לקרר את המעבד ואם הוא לא מצליח הוא ממשיך לעלות את הסל"ד של המאוורר

בקיצור זאת בעייה קלסית של הצטברות אבק על גוף הקרור ואז המאוורר מאוד מתאמץ כדיי לקרר את גוף הקרור הסתום מאבק

פורסם
  • מחבר

זה לא היה במנוחה מוחלטת אבל לא משנה.

ולא הבנתי למה זה לא הבעיה...

הרי למה המאוורר מתחזק? כדי לקרר את המעבד... ואם המעבד לא חם מדי אז לא צריך.. מסכים איתי? אז למה הסלד עולה סתם?

נ.ב.. שיחקתי במשחקים שהטמפ' שלו הייתה 70 והמאוורר לא התחזק..

ועוד משהו.. אם אני מעיף את האבק עם פן על קור כמובן אז זה מספיק? או שאני חייב לפרק והכל? פשוט אין לי משחה טרמית וכל הציוד..

דניאל.

פורסם

בלי להכנס לפרטים אני יגיד שוב בקיצור , שגוף הקרור סתום מאבק או שגוף הקרור לא מחובר כראוי המאוורר מרעיש !

ולכן תנקה את האבק בכל דרך שתבחר (אני מעדיף שואב אבק) ותעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים