פורסם 2003 במאי 1322 שנים בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר כן, שמתי לב...אי אפשר לקמבן איזה משהו?ובכל זאת לא נראה לי הגיוני שב-1300 סל"ד שניהם יעשו כזה רעש!
פורסם 2003 במאי 1322 שנים על עוצמה הכי נמוכה הוא די שקט אבל הוא הרבה יותר רועש מאוררים שבנויים לעבוד במהירות נמוכה בשקטב-1300RPM הוא יותר רועש ממאורר כמו הVantec stealth ועוד מאוררים שידועים בשקט שלהם.אתה בטוח שכשאתה מחליש אותם הם באמת נחלשים? (הורדת את הגאמפר?)
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר כן הן נחלשים יותר כשאני משחק עם הווסת. הורדתי את הג'אמפר הכחול וחברתי שם את מד הטמפ'. יש לזה השפעה?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים חיברת גם את הפוטניצומטר וגם את המד טמפרטורה?!מה ההגיון פהמחברים או את זה או את זה
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר סתם זרוק בתוך המארז, לא משהו מיוחד. אם אני אנתק את החיישן תהיה לזה השפעה, אני עדיין יוכל לווסת את המאוורר?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר וואלה עובד!!! העפתי את הפוטנציומטר והנה יש לי שליטה יותר טובה על העוצמה. עכשיו הרבה הרבה יותר שקט!!! תודה רבה גבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.