עבור לתוכן

מה אתם מציעים לעשות כשהמחשב נהרס והחנות שקניתי מהם רחוקה?

Featured Replies

פורסם

אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע.

אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה.

בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה.

אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות?

שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח.

מה אתם מציעים?

פורסם

עצה בשבילך- קנה מחשב טוב מרכיבים איכותיים, ואין מצב שהוא יהרס כמה פעמים בשנה.

המחשב שלי אוטוטו חוגג 3, הכרטיס מסך שקניתי היה פגום מהקופסה והוחלף ישר, ומאז אין שום תקלה.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע, אמא שלי פשוט קצת בלחץ, אני יודע שהוא לא יהרס 3 פעמים בשנה [אני מקווה חח]

בגלל זה אני קונה מפנדה כי שמעתי עליהם רק דברים טובים.

אבל יש לכם בכל זאת הצעות?

פורסם

איפה אתה גר?

נראה לי שSKYPC משלמים על המשלוח בשנה הראשונה, וIQPC עושים איתך חצי חצי (ושתיהן חנויות מומלצות)

פורסם

קודם כל, מכשירי חשמל (וגם מחשב הוא בסופו של דבר - מכשיר חשמלי), בד"כ, לא מתקלקלים 3 פעמים בשנה, בתנאי שקנית משהו איכותי.

תסתכל על כל מוצרי החשמל אצלך בבית - טלוויזיה \ מקרר \ מזגן \ DVD \ קולנוע ביתי \ מצלמה ובעצם כל דבר אחר. האם משהו מהם התקלקל הרבה במהלך התקופה בהוא עובד אצלך ?

אם אתה קונה משהו "מבית טוב" (יצרן, לא חנות..), אז הסיכוי שיתקלקל הוא אפסי.

בכל מקרה, אם אתה דואג לאחריות ושינוע החמשב - אתה יכול לקנות מחשב המורכב מחלקים איכותיים בחנות בעירך ולא מעיר אחרת אבל קח בחשבון שבחנות מקומית המחיר הסופי עלול להיות יקר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים