פורסם 2008 במאי 3017 שנים אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ?כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים יש פה כמה דברים שצריך לשים לב אליהם1. לרוב ככל שהמאורר חזק יותר צריכת ההספק שלו עולה. אתה צריך לבדוק שהבקר שלך תומך בהספק שהמאורר החזק צריך.2. מאוררים מהירים יותר בנויים בצורה אוירודינאמית שונה ממאוררים איטיים שאמורים להיות שקטים. לכן מאורר מהיר במהירות איטית יכול להיות רועש יותר ויעיל פחות ממאורר איטי.3. מאוררים מהירים יותר בדרך כלל מכילים מיסבים איכותיים יותר שיכולים לעמוד במהירות, הבעיה היא שהמיסבים האלה בדרך כלל רועשים יותר ממיסבים פשוטים שיש במאוררים איטים גם במהירויות נמוכות.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר בגלל זה אני אומר מאוורר שיש לו כמה גרסאות. לא סתם מאוורר חזק.כמו זה למשלhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1815http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818ה KAZE למשל, זה אותו מאוורר מבחינת צורת בניה והכל רק בגרסאות שונות של מהירות סיבוב - כן ?ככה שאם אני קונה את ההכי מהיר ומוריד אותו למהירות של 800RPM זה אמור להיות בידיוק כמו הגריסה המקורית של ה 800RPM - נכון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.