עבור לתוכן

מה ההבדל בין שני הלוחות אם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח אני לא אחד שעושה בעיות כאלה אבל ננסה..

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לקבל את שם החנות? אני צריך לדעת לאן לא כדאי לי להתקרב בנוסף למקומות שאני כבר מכיר.

כמו שאמרו-

תן לו את המחשב הדפקטי שלו, קח את הכסף חזרה.

זה בנוסף לעובדה שאתה כנראה לא צריך בכלל ת'רמלטייק 500W.

אגב, גם בלוח החדש שלך יש כרטיס מסך, ואחד שצורך אפילו קצת יותר חשמל, אז הטיעון שלו בטל ומבוטל.

אין דבר כזה "ננסה", מה שהוא עושה זו עבירה פלילית.

פורסם
  • מחבר

חחח החנות אברון מחשבים בתלפיות בירושלים.. האמת שאני כבר שנים רק אצלו קונה חלקים מחשבים שולח אנשים והכל. והוא מכיר אותי. הוא דווקא די אמין למרות התקלה הזאת.

הוא אמר לי שאם לא יעזור להחליף לספק כוח חדש אז הוא יחזיר לי את הכסף שהוספתי על הספק.

הוא החליף לי כבר את הזיכרון, את הספק ואת הלוח אם ובכל זאת הבעיה ממשיכה. אז הוא אומר שהוא בטוח שזה הספק כוח. (גם לפני זה הוא אמר לי שזה הספק והתעקשתי שאני לא מוסיף לו כסף אז הוא ניסה להחליף חלקים אחרים למקרה שכן יש בהם בעיה וזה לא עזר).

פורסם

אני פשוט המום!

עכשיו אני מבין למה חנויות עם חרא של שירות מצליחות...

תקשיב אתה קיבלת לוח הרבה פחות טוב אז דבר ראשון תחזיר את הלוח הקודם שלך ומהר!

אם הבעיה היא בספק הכוח הוא צריך להחליף זאת על חשבונו כי טעויות של חוסר ידע בהתאמת חלקים מחייבת לקיחת אחריות מלאה של החנות!

אני עוסק מורשה בתחום כבר שנים ואני אומר לך אסור לך לוותר בשום פנים ואופן!

פשוט ביזיון וזה ממש גורם לי לעצבים מטורפים!

פורסם
  • מחבר

:) תודה לכולכם..

אז מה בדיוק אני אמור להגיד לו? שהוא יחליף לי את הספק על חשבונו כי זה חובתו בתור עוסק מורשה?

פורסם

לא בגלל שהוא עוסק מורשה אלא בגלל שהוא מכר את המוצר הלא תקין והוא מחוייב לתקינות המוצר כלומר לא משנה מה צריך להחליף הוא חייב לעשות זאת על חשבונו!

מה שצריך להחליף יוחלף וכמובן רק לדברים שווי ערך ולא פחות!

כמובן שהאחריות שלו חלה רק במידה ולא נשעה נזק פיזי למוצר או שהוא לא בתוקף האחריות מה שלא מתאר את מצבך נכון לעכשיו...

אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה בצורה טובה ולא יזרוק אותך לכלבים כמו הרבה אחרים...

פורסם
  • מחבר

הייתי אצלו, אמרתי לו שאני לא מוכן לשלם לו שקל נוסף. הוא אמר שננסה לפרמט את המחשב עם הכל מחדש כי אולי הייתה לי איזה תוכנה שהפריעה, אמרתי לו שאני יעשה את זה בבית כי רוצה להעביר דברים לכונן קשיח החיצוני שלי. הוא הסכים. ביקשתי ממנו שיחזיר לי את הלוח הקודם, הוא אמר "קודם נפתור את הבעיה ואז נחזיר.." אמרתי לו שאני לא מתכוון לחזור אליו עוד 300 פעם.. כבר הייתי אצלו מספיק, ואם זה יעבוד אז אני יגמור עם זה כבר. הוא חיפש את הלוח שלי ולא מצא אותו הוא אמר "שלחתי אותו למעבדה שיבדקו ויתקנו אם יש בעיה וכנראה שהוא לא חזר, תבוא שבוע הבא ואני ירכיב לך אותו"

טוב אז חזרתי לבית, פרמטתי את המחשב. יום שלם הוא עבד מצוין, ולמחרת (היום בבוקר) שוב חזרה הבעיה (ולא לא מותקן על המחשב כלום. רק מירנדה (תוכנת אייסיקיו) והאנטי וירוס nod32 ) ..

באמצע עבודה במחשב, באייסיקיו או משהו פתאום המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד ואז אני צריך לכבות את המחשב לנתק מהחשמל לנתק את המקלדת והעכבר לחבר אותם להדליק ורק אז זה עובד. (יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, בבטריות הכל בסדר. ניסיתי עכבר אחר וגם איתו המשיכה הבעיה, מקלדת לא ניסיתי כי אין לי. בכל מקרה הם עבדו לי מצוין במחשב הקודם שהיה לי עד לפני חודש-חודשיים). אם העכבר מחובר ביו אס בי אז רק המקלדת מפסיקה לעבוד והעכבר ממשיך לעבוד כרגיל.

זאת באמת נראת לכם בעיה של ספק כוח? לוח אם הוא כבר החליף לי. כרטיסי זיכרון הוא גם החליף לטענתו, וגם ספק כוח הוא החליף לי אבל לספק שהוא טוען שהוא באותה רמה של הקודם.

פורסם

עכבר/ מקלדת שמפסיקים לעבוד לא קשורים לספק.. זה קשור ללוח אם..

תחזיר לו את המחשב ותקנה אחד אחר.. כי כל כך הרבה בעיות.. לא נראה לי שווה את זה.. לא חסרות חנויות אמינות אחרות..

פורסם
  • מחבר

זאת הייתה הבעיה בעצם תמיד. אין בעיות נוספות.

הוא החליף לי את הלוח, ללוח שונה לגמרי, ובכל זאת הבעיה ממשיכה. בגלל זה הוא בטוח שזה הספק.

פורסם

זה שעכבר/מקלדת מפסיקים לעבוד.. לא אומרת שיש בעיה בספק.. בעיה בספק יכולה לגרום לכך שכל המחשב לא יעבוד.. הבעיה היא הלוח האם.. כי אתה אומר שהם עובדים על מחשבים אחרים בלי בעיה.. אני במקומך הייתי בודק את הדבר עם חברת מחשבים אחרת.. כי זה ממש לא נשמע לי סביר..

פורסם
  • מחבר

כבר כתבתי שהוא החליף לי לוח אם וזה לא פתר את הבעיה..

פורסם

למעשה, אפשרי שזה הספק. אם מסילת ה 5V USB דפוקה, לא מפתיע שעכבר/מקלדת שמחוברים ב USB, בין אם אלחוטיים או לא, לא יפעלו.

אבל זו אחריות המוכר, ואתה לא אמור להוסיף אגורה על ספק שכן מחזיק את המערכת כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

ביואסבי זה כן עובד, ברגיל יש קריסות.

פורסם

דווקא יתכן וה-PS2 יושב על קו ה-5V Standby, כדי שניתן יהיה להעיר את המחשב בזמן שהוא כבוי. ייתכן והקו על הספק דפוק, ונופל תחת עומס או במקרים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

תראו דבר מוזר. אתמול החלפתי עם חבר שלי עכבר ומקלדת. (שלי אלחוטיים ושלו לא). בינתיים ביומיים האלה הכל עובד מצויין גם אצלי וגם אצלו. איך זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים