פורסם 2008 במאי 2917 שנים הייתה לי בעיה במחשב שהייתי בטוח שהיא כשל בלוח אם. (המחשב נקנה לפני חודש ותמיד הייתה הבעיה). הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב והמחשב היה שם כמה ימים, אחרי כמה ימים המוכר אמר לי שכנראה הספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך וכל החלקים אז אני צריך לשלם לו עוד 300 שקל והוא יחליף לי ספק כוח. אני לא הסכמתי להוסיף לו כסף, אז הוא החליט שהוא ינסה להחליף לי את הלוח אם שבאחריות ואולי הבעיה תסתדר. המחשב נשאר אצלו עוד יום, והיום הלכתי לקחת ממנו את המחשב. הבעיה באמת הסתדרה אבל עכשיו אני פתחתי את המחשב ואני רואה שיש לוח אם שונה לגמרי.הלוח שהיה לי לפני הוא:GigaByte GA-MA69G-S3H והלוח שיש לי עכשיו הוא:Gigabyte GAM68SMS2L בדקתי מחירים בזאפ ויש הבדל של 70 שקל בערך לטובת הלוח הקודם. וגם בלוח שהוא הביא לי עכשיו יש 2 חריצי RAM לעומת 4 בקודם.התקשרתי אליו והוא הסביר לי שהלוח החדש שהוא הביא לי הוא לוח אפילו יותר טוב והסיבה שהלוח הקודם יותר יקר היא הכרטיס המסך שמובנה עליו, בקודם הכרטיס מסך טוב יותר ובגלל זה היה לי את התקלה שהוא היה מעמיס על המחשב, ועכשיו יש כרטיס מסך יותר חלש שלא מעמיס על המחשב. וחוץ מזה אין הבדלים בין שני הלוחות, ואפילו הלוח שהוא הביא לי הוא יותר טוב מהלוח הקודם.האם זה נכון?? מה אני צריך לעשות עם זה?תודה לעוזרים!!
פורסם 2008 במאי 2917 שנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2554,2670עריכה: אני לא מבין גדול בלוחות ל AMD, וכדאי שנחכה לתגובות נוספות, אבל לעניות דעתי , דפקו אותך.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר תודה אחי! אבל בכל זאת יש דברים שלא הבנתי חח..איזה כרטיס קול עדיף?ומה אומרים הדברים האלה:PCB size מה זה??IEEE 1394 מה זה??RAID Function מה זה ה SATA RAID 0, 1, 0+1 ???Chipset מה ההבדלים בין השניים? זה לא אומר לי כלום..
פורסם 2008 במאי 2917 שנים חוצפה של חנויות מחשבים!באיזה עזות-מצח הוא מחליף לך ללוח אחר? ועוד מוכר לך סיפור זול.שורה תחתונה הלוח הקודם שהיה לך טוב יותר, 8 ערוצי קול, ממשק FW 1394, צ'יפסט חדש יותר, יותר אפשרויות למערך רייד.אני במקומך מבקש החזר כספי אם אין לא אפשרות להחזיר לך את הלוח הקודם.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר עד כדי כך?אם הבעיה נפתרה בכל זאת אני צריך להתלונן?עריכה: ערכתי את הכותרת כמו שצריך?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אם קנית ממנו את כל המחשב, הוא צריך לפתור לך את הבעיה.להחליף לחומרה נחותה יותר - זה לא פתרון.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תודה אחי! אבל בכל זאת יש דברים שלא הבנתי חח..איזה כרטיס קול עדיף?ומה אומרים הדברים האלה:PCB size מה זה??IEEE 1394 מה זה??RAID Function מה זה ה SATA RAID 0, 1, 0+1 ???Chipset מה ההבדלים בין השניים? זה לא אומר לי כלום..ieee 1934 זה חיבור למצלמת וידאו, אם אתה מצלם בוידאו החיבור הזה מעביר את הצילומים בלי לפגוע באיכות הצילום.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר טוב תודה רבה לכולכם..דרך אגב הבעיה חזרה, התקשרתי אליו הוא אמר שאני חייב ספק יותר חזק זאת הבעיה היחידה והוא יחזיר לי ללוח הקודם.. הוא רוצה 200 שקל עבור שידרוג של הספק ואם זה לא יעבוד הוא יחזיר לי את ה200 האלה. ללכת על זה?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים איזה ספק-כוח יש לך כרגע?ודבר שני, החנות צריכה לספק לך מחשב עובד! ואם יש בעיה של שידרוג שהחנות תספוג את זה, לא אתה כלקוח.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר הספק שיש לי כרגע הוא:ATX 480 Wהוא רוצה לתת לי של טרמלטק 500 ....מה אני אמור להגיד לו? הוא אמר לי אתה רצית מחשב זול אז הוא הוריד לי בספק את המחיר וחשב שזה יעבוד... עריכה:שאלה קצת לא קשורה, אבל למי שמבין בכל זאת שיענה.. יש לי רסיבר של ימאהה ושני רמקולים רצפתיים של וורפידל. במחשב עם הלוח אם הקודם ברמקול אחד שמעו באס יותר מאשר ברמקול השני.. וזה היה הבדל ממש חזק ומשמעותי!!! הייתי בטוח שהבעיה ברמקול..עכשיו עם הלוח אם הזה שומעים בשניהם באס.. למה זה ככה?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אם קנית מפרט שהחנות הציעה והרכיבה, אתה זכאי למחשב עובד.אם הוא לא יודע להתאים חלקים, הוא צריך לספוג את ההפרש. אם הוא לא רוצה לספוג את ההפרש, תגיד לו שאתה רוצה לבטל את העיסקה ושיחזיר לך את כל כספך.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר אני יודע שהוא יגיד לי שהוא לא מוכן לתת לי את הספק החדש בחינם והוא ירצה עוד כסף. מצידו להשאיר אותי עם התקלה.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אז שיקח בחזרה את המחשב התקול שלו, ושיחזיר את כספך.אם לא, בדיוק בשביל זה נועד בית משפט לתביעות קטנות.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אז שיקח בחזרה את המחשב התקול שלו, ושיחזיר את כספך.אם לא, בדיוק בשביל זה נועד בית משפט לתביעות קטנות.אכן,עמוד על שלך ואתה תקבל את מה שמגיע לך (מנסיון של עובד בחנות מחשבים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.