עבור לתוכן

50 סמק על כביש בין עירוני?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ?

חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק .

אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים .

לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש .

תודה מראש ..

פורסם

לנסוע להביא לו את האופנוע בלי רשיון, וביודעין שמדובר באדם שלא כשיר לנהיגה במקומות מסוכנים?

יש לשניכם נטיות אובדניות תגיד לי? :kopfpatsch:

אתה מתכוון לעלות בלי רשיון על כלי רכב ומה שמדאיג אותך זה החוק של כביש בין עירוני ו 50 סמ"ק? תעשה ארגון מחדש בראש שלך ומהר.

ולא, לא ביטלו את החוק הזה. מה שהשתנה זה שעכשיו בגיל 16 אפשר לקבל רשיון על אופנוע עד 125 סמ"ק, שאיתו כן מותר לעלות על כביש בין עירוני.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאני נוסע יותר טוב מכול אלה שיש להם רישיון.

שלא תבין לא נכון לי אישית אין לא קטנוע ולא אופנוע .

אבל לאחד שאני מכיר יש אופנוע שטח 600 אז הוא תמיד היה מלמד אותי בשטח איך לנסוע .

אני בעצמי לא נוסע הרבה גם אם אני צריך לנסוע לאנשהו דחוף אז אני מבקש שיסיעו אותו למרות שלאף אחד מהחברים שלי אין בעיה להביא לי את הקטונוע כי כולם סומכים עליי.

אני גם לא מנסה לצאת פה כמו איזה עבריין או גבר שנוסע בלי רישיון .

הכי הרבה שאני נוסע זה רק אם ה600 בשטח וגם זה רק פעמיים בחודש בערך .

אז מה בטוח שלא ביטלו את החוק הזה?

זה שיש לגיל 16 עד 125 זה אני יודע זה עוד יצא ממזמן .

פורסם

אז תעשה לעצמך טובה ותוציא רישיון על 125 סמ"ק, בלי קשר בהנחה ויש לך 16. מדובר על מספר נמוך של שיעורים, ואם אתה נוהג כל כך טוב אין סיבה שלא תעבור טסט ראשון...

פורסם

תאמין לי שאני נוסע יותר טוב מכול אלה שיש להם רישיון.

דבר ראשון, אין לי כרגע סיבה להאמין לך.

דבר שני- אתה מתכוון בכל מקרה להפר בצורה בוטה את החוק, ואם תופס אותך שוטר אז אתה חוטף עיכוב רשיון לשנתיים לפחות.

אז למעשה- למה קיים הת'רד הזה? בין אם מותר ובין אם אסור- אם תופס אותך שוטר, אכלת אותה בגדול.

ורק בשביל הפרוטוקול- החוק לא בוטל וגם לא עומדים לבטל אותו. אופנוע 50 סמ"ק זה כלי רכב שלא מתאים לכבישים בין עירוניים.

פורסם

למיטב זכרוני, החוק לגבי 50 סמ"ק תקף רק לכביש מהיר, לא כביש בין עירוני.

אבל יכול להיות שאני טועה.

פורסם

הלוואי שתתפס, באמת, לטובתך.

רוכבי הדו-גלגלי חושבים שהם כ"כ גיבורים, משתחלים בכל חור, אבל הם נראים כ"כ מעוררי רחמים כשהם מרוחים על הכביש או על השמשה הקדמית של מישהו.

תאמין לי, היתה תקופה שהייתי פראמדיק במד"א, וראיתי עשרות כמוך, עם רישיון ובלי, עם וודקה ובלי, מה שהיה משותף לכולם היה המוח שלהם, שהיה מרוח על כל הכביש.

ולחשוב שכל יום אני חולק את כביש עם חמורים כמוך.

פורסם

לפי מה שאני יודע וכתוב לי פה בספר לימוד תיאוריה [שנת 1998 אבל אני מאמין שתקף גם היום] מותר לאופנוע לנוע בכביש בינעירוני כשהמהירות המקסימלית המותרת לו זה 50 קמ"ש... גם אם זה בינעירוני עם שטח הפרדה בנוי... לכביש מהיר אין כניסה...

מה שכן אני מסכים אם זה שמעליי... נסה את מזלך ואם ירצה ה' מזלך כבר לא יהיה איתך....

פורסם

כן,50 סמ"ק כן רשאי לעלות על כביש בין עירוני.

אני מניח שהוא רוצה להביא Suzuki Wolf / RMX

אך הדבר מאוד מסוכן וממש לא מומלץ.

ההיתי ממליץ להביא על נגרר או על גרר.

בהצלחה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 29.05.2008 בשעה 14:15:44

הלוואי שתתפס, באמת, לטובתך.

רוכבי הדו-גלגלי חושבים שהם כ"כ גיבורים, משתחלים בכל חור, אבל הם נראים כ"כ מעוררי רחמים כשהם מרוחים על הכביש או על השמשה הקדמית של מישהו.

תאמין לי, היתה תקופה שהייתי פראמדיק במד"א, וראיתי עשרות כמוך, עם רישיון ובלי, עם וודקה ובלי, מה שהיה משותף לכולם היה המוח שלהם, שהיה מרוח על כל הכביש.

ולחשוב שכל יום אני חולק את כביש עם חמורים כמוך.

אני מקווה שאתה לא מדבר על כל האופנוענים.

אם כן,

לך הבית,בעצם סע,עם המזאדה לאנטיס ליסינג של אבא שלך שאתה מתפרע איתה והורס לאופנוענים את החיים.

www.hnn.co.il

תהנה :kopfpatsch:

לדוגמא : http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4780

טמבל.

פורסם

חברה,עזבו שטויות,כנסו לפה ותבינו

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MGFM&pn6Vq=E

WTF?? :o

משרד התחבורה התפגר סופית... מה זה לאפשר לטוסטוסים לנסוע בכביש מהיר??? הם בעצם נתנו לרוכבי הטוסטוסים רשות למות בסטייל ולא ע"י מכונית ב30 קמ"ש... זו התאבדות!!

פורסם

לא, אני לא מדבר על כל הדו"ג, רק על אלה שנוסעים שיכורים וללא רישיון או לחילופין לאלה שעוברים לי סנטימטרים מהפגוש ב-110 קמ"ש.

כבר קרה לי שכמעט העפתי כאלה מהכביש רק בגלל מערבולות האוויר שהרכב גורם.

ודרך-אגב, אני על הכבישים כמעט 15 שנה.

וכמו שרשמתי, אני באמת לא צריך כאלה אתרים בשביל לראות כאלה דברים, כל עוד שאתה לא יודע מה זה לעבוד בשטח על מישהו 40 דקות ללא הצלחה ואח"כ לחזור הביתה ולשטוף את כל הדם שלו מהבגדים שלך רק בגלל שמישהו עלה על הכביש שיכור או עייף או סתם בקלות דעת, רק אחרי שעשית את זה, אתה תוכל להטיף לי מוסר.

נראה אותך דוחף את הידיים שלך לחלל הבטן של מישהו בניסיון להחזיר את המעי הגס שלו למקום, אני ראיתי את כל הזוועות שקורות בגלל חמורים כמו פותח הת'רד, ואני באמת מקווה שיתפסו אותו לפני שאיזה פראמדיק מסכן יצטרך לדחוף את המעיים שלו חזרה פנימה ואח"כ ללכת לביתו ולספר לאמא שלו איך הבן שלה מת לו בידיים.

ואני לא זר לדו"ג, יש לי רישיון ל-500 סמ"ק והיתה תקופה קצרה שגם נהגתי על אחד, אז איך אומרים, לא מפחידים זונה עם זין.

פורסם
  • מחבר

shuy אתה סתם מדבר שטויות.

למה אתה משווה אותי לכולם.

תראה בהודעות הקודמות שלי רשמתי שאני נוסע רק בשטח. ואם עליתי על כביש זה בשביל להגיע לבית ספר .

אם הייתי כמו שאר החמורים האלה . אז הייתי כל יום נוסע כבר על אופנוע או קטנוע אין לי בעיה לבקש מחברים שלי הם יכולים תמיד להביא לי . או שהייתי לוקח את ה600 של חבר שלי ומתחיל להתפרע .

אבל לבית ספר אני נוסע כל יום באוטובוס או במונית . או שלפעמים חברים מסיעים אותי . תאמין לי שאני מדיף לנסוע כל יופ על קטנוע לבית ספר מאשר באוטובוס

ואם הייתי מפגר הייתי עושה את זה .

ואתה אומר הלוואי שיתפסו אותי אם הייתי נוסע כל יום אז בוודאי שכבר ממזן היו תופסים אותי .

shuy אני מצטער שאתה צריך לראות כאלה דברים .

Rockaved כן חבר שלי מביא מתכנן להביא RMX .

זה לא עינייני אם האופנוע הזה טוב או לא , בכול זאת לא אני קונה אותו . אני עדיין מנסה להוריד את חבר שלי מעניין האופנוע כי הוא עדיין לא יודע לנסוע טוב.

בקשר לגרר זה עולה בערך 350 שקל ככה שזה די הרבה.

אז זה בטוח שאפשר לעלו על הכביש?

ויש לי עוד שאלה לחבר של אבא שלי יש טנדר אם נעלה עליו את האופנוע וניקח אותו על הטנדר יכולים לעשות לנו בעיות ?

פורסם

Rockaved כן חבר שלי מביא מתכנן להביא RMX .

זה לא עינייני אם האופנוע הזה טוב או לא , בכול זאת לא אני קונה אותו . אני עדיין מנסה להוריד את חבר שלי מעניין האופנוע כי הוא עדיין לא יודע לנסוע טוב.

בקשר לגרר זה עולה בערך 350 שקל ככה שזה די הרבה.

לא אמרתי שהאופנוע לא טוב.

אלה שלא מומלץ להביא אותו בנסיעה על כביש בן עירוני כל עוד אין לו רשיון וכישורי רכיבה.

אז תברר למי יש טנדר שיוכל להביא עליו.

http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-08/news/fg40131-every-thing-you-need-to-know-about-towing.php

^^ יעזור לך.

פורסם

ואם אתה מחליט כבר לנסוע, תעשה טובה, תחתום לפני על

ADICARD3.JPG

יש כרגע יותר מ-500 איש שמחכים להשתלת לב בישראל.

ואגב, רק בכדי לסבר את האוזן, אם אתה חס ולילה פוצע או הורג מישהו, מכיוון שאין לך ביטוח חובה, המשפחה שלך תחוייב לשלם למשפחת הפצוע (או ההרוג, חס וחלילה) עשרות מליוני שקלים פיצויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים