פורסם 2008 במאי 2917 שנים שלום לכולם.כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורריש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקוןהוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן...למישהו יש פתרון?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אתה יודע שכעיקרון לא לכל האתרים זה מראה זה לא בהכרח תלוי באקספלורר זה יכול להיות תלוי באתר גם
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תצרף תצלום מסך.(רק לא צריך את כל שולחן העבודה שלך - רק את החלק של המועדפים)
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר ברובם יש אייקונים אבל בחלקם לא למטה יש את יוטיוב ואין לו אייקון... הסימן שאלה למעלה בשורת הקיצורים של גוגל טולבר מייצג קיצור דרך ליוטיוב, רק שאין לו אייקון [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר אבל גם שאני מוסיף אתרים שיש להם אייקון, הוא מראה את הE של אקספלוררביוטיוב למשל...מה גם שכמו שאמרתי אם אני אוסיף קיצור דרך לסרגל הכלים של גוגלאז הוא לא יראה את האייקון של אותו קיצור דרך אלא סימן שאלהכאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקוןפירמטתי את המחשבלפני שהתקני את האקספלורר 7 העתקתי את הפייבוריט לדיסק און קי וכשהתקנתי את 7 החזרתי אותם ישירות לפייבוריטסואחרי זה התחילו הבעיות...בהתחלה לכולם לא היו אייקונים ,אז הורדתי את TEAKUI שהחזירה לי את רובםאבל עדיין יש כאלה שלא עולים וכשאני מוסיף מועדפים חדשים אז חלקם עולים ללא אייקונים(הסימן שאלה למעלה בסרגל כלים של גוגל ליד ה"נחסמו" זה הקיצור דרך ליוטיוב, כל קיצור דרך שאני מוסיף לסרגל כלים מופיע עם הסימן שאלה הזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.