עבור לתוכן

עזרה ב OC למעבד ולזכרונות החדשים שלי OCZ לא מצליח ממש מתסכל!!

Featured Replies

פורסם

היי ברצוני לשדרג את הOC למחשב שלי!

רכשתי זכרונות חדשים וקירור למעבד מסוג חדש..

המפרט

Q6600 2.4

4GB OCZ RAM 1066

GIGABYTE DS3R

מידע יותר מפורט:

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition

http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R

עד עכשיו היתי בOC של 3GHZ CPU במקום 2.4

ו 4GB 1000HZ במקום 800HZ עם זכרון פשוט מאוד...!!

הצלחתי להגיע ל3.6HZ בCPU בעזרת העלאת מתח ל1.6 ומקירור טיפה יותר טוב ממשהיה לי Zalman 9500aLED

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=277

אבל את הזכרון לא הצלחתי לנצל.....

משום מה לא מסתדר לי שאי אפשר להגיעה למעל 1066HZ כי עם זכרונות מאד פשוטים הצלחתי ליותר...

מה עלי לשנות בביוס שאולי לא ניסיתי...

המקסימום שהצלחתי להגיעה היה 1160~ לא יותר...

ברגע שאני עובר אז או שהמחשב לא עולה ונכנס לריסט עד שהוא מתאפס

או שבבדיקות הבנצמרקים\משחקים הוא נתקע ונותן מסך כחול!!

כרגע הוא עומד על:

SYSTEM MEMOTY MULTIPLIER (SPD) 2.5

ו..

DDR2/DDR3 OVERVOLTAGE CONTROL NORMAL

ונסיתי מ +0.1V עד +0.7V

MEMORY FREQVENCY 800 1000

שגם זה מוזר מאד.. כי בלי OC הוא על 1066 על 1066??

מה עלי לעשות?? אולי פספסתי משהו??

לומרות שזה ברור שאפשר להגיעה יותר עם הלוח והזכרונות האלו.....

אנה עזרו לי זה ממש מבעס להשקיע הרבה כסף ולהגיע לאותם ביצועים...

• תגובות 55
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

??

פורסם

טוב אז ככה.....

1: למה אתה צריך 4 גיגה? (לי יש 2 ואני מריץ ויסטה אולטימייט עם מלא תוכנות ומשחקים באותו זמן ובחיים לא הגעתי למקסימום!!!אה והיא גם 64 ביט זה עוד מקום שצריך..)

2:תתפלה שמה שעשיתה עם הזכרונות החדשים זה כן הרבה!!!! העלתה אותם ב-100!! זה הרבה לזכרונות... וכנירא לפי מה שאתה אומר הם פשוט לא יכולים להחזיק יותר!!!!

3:תשנה את היחס ל-1:1 ...!!

אם אתה רוצה יש לי את אלה והם מחזיקים 1250 בקלות אז אם אתה רוצה דבר איתי!!(למכירה)

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition

פורסם
  • מחבר

צדיק אחד בסדום...

מה הכונה 1:1 איפה אני משנה את זה???

פורסם

dan9, קרא את חוקי הפורום. אין להקפיץ דיון תוך פחות מ24 שעות מההודעה האחרונה.

בפעם הבאה תקבל אזהרה.

ולגבי שינוי המחלקים ל1:1, אין צורך. זה יבטל את הOC לזכרונות.

נ.ב

התדר של הזכרונות מאוד גבוה.

אם הם יציבים על התדר הזה, זה מעולה.

כמה מתח נתת להם? מה התזימונים?

פורסם
  • מחבר

זה העניין שהם לא הכי יצבים שבעולם...

+0.7

וגם לפעמים יש קריסה לכן אני חייב לרדת לסביבות ה 1000...

פורסם

תוריד את המתח ל+0.4V ומהר.

פורסם

הקיט 4 ג'יגה של הריפר מגיע עם צ'יפים של פרומוס, לא הכי טוב לאוברקלוק, אבל עושים תוצאה מכובדת כמו שאתה רואה.

אותו קיט ב 2 ג'יגה מגיע עם מיקרון D9.

כמו שאמרו מעלי, להוריד מתח ומהר (אם בא לך לשמור אותם בחיים.....)

ותבדוק שהאיזור מספיק קר. זה יכול לתת לך לסחוט מהם עוד כמה מגהרצים.

פורסם

יש לי את הזיכרונות האלו ואני לא מבין למה אתה נתקע? ממש זיכרונות מעולים!

אתה כנראה לא שיחררת מספיק את התיזמונים וגם חשוב מאוד לא לעבור מתח של 2.3V מקסימום בכל אופן אני עם דגם ה 800 הגעתי ל 1200 יציב לחלוטין במתח (קצת פחות) הזה אז מעבר לזה נראה לי מסוכן...

פורסם
  • מחבר

אז אמור לי איפה אני משנה כי חוץ ממה שצינתי למלא לא ראיתי את כל ההגדרות שאתם מדברים.. מספיק לי 1200 אבל יציב!!!

פורסם

אני לא מעריץ גדול של GIGABYTE בכל הקשור ל OC אז נאלצתי לחפש את המדריך של הלוח שלך ולפי מה שנרשם שם אתה לא יכול לשנות ידנית כנראה את התיזמוני זיכרון מה שכן אתה יכול לעשות זה לבחור אחת משני האופציות הבאות בשביל להגדיר את התיזמונים כדי לייצב את הזיכרונות שלך.

שתי האופציות יושבות תחת ההגדרה של High Speed DRAM DLL Settings אתה יכול לבחור ב Option 1 שזה ההגדרות תיזמונים בברירת המחדל של ה SPD שלך או שאתה יכול לבחור ב Option 2 שאלו תיזמונים יותר משוחררים כדי שהזיכרונות יוכלו לעמוד בעומס כך לפחות זה נראה מהמדריך.

תבחר באופציה השנייה ותנסה לעלות שוב כמובן שאל תישכח שצריך גם להעלות את המתח של ה FSB בשביל להוסיף יציבות למערכת שלך לא יותר מידי אבל יותר מברירת המחדל כי זה לרוב אחד הבעיות בחוסר יציבות.

מקווה שתצליח תודיע לי בכל אופן.

יום טוב

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה...

רץ לבדוק...

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי פונקציה כזו או דומה...??

אתה מוכן לבדוק שוב בקשה :nixweiss:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

???????

פורסם

אם אתה מתכוון לתזמונים, אז תחפש בהגדרות בביוס, תזמונים של זכרונות, וכנראה זה על AUTO - אוטומטי, אז תשנה לידני, ואז תכוון את התזמונים עפ"י רצונך.

רק להגיד לך, קודם כל 100MHZ לזכרונות זה די הרבה, אני עם ה CORSAIR XMS2 800 הצלחתי רק איזה 50-60 MHZ ... עם העלאת מתח, ניסיתי הכל.

אבל כשהגעתי לקצה גבול היכולות שלהם בOC, לא הצלחתי לשפר אפילו תזמון אחד ! שים לב אפילו לא אחד, כי הם כבר בקצה הגבול שלהם.

אז אל תצפה עכשיו יותר מידי =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים