עבור לתוכן

Athlon XP 3200+ / 400MHZ הוכרז!

Featured Replies

פורסם

טוב.. אבל AMD כבר מתחילים להיתקדם!

פורסם
  • מחבר

טוב.. אבל AMD כבר מתחילים להיתקדם!

אל תישכח שה-3200+ זה (אם אני לא טועה) משהו כמו 2.6GHZ...

פורסם

הוא פועל ב 2.2GHZ

ה P4 3.0/800 הרבה יותר מהיר ממנו בביקורת הזו

לדעתי AMD מגזימים עם ה PR RATING, הם צריכים להתחיל להעלות את התדר יותר ברצינות.

פורסם

חשבתי שהם הפסיקו עם האלטון ומתחילים ליצר אך ורק ברטונים (הכוונה לפיתוח דגמים חדשים) למה AMD ממשיכים לפתח עוד אלטונים?

נ.ב בארטון 3000 פועל על 2166MHZ וALTHON XP 3200 פועל על 2.2GHZ הבדל של 44MHZ שולי למדי

פורסם
  • מחבר

הוא פועל ב 2.2GHZ

ה P4 3.0/800 הרבה יותר מהיר ממנו בביקורת הזו

לדעתי AMD מגזימים עם ה PR RATING, הם צריכים להתחיל להעלות את התדר יותר ברצינות.

וגם יש לפנטיום באס של 800 בניגוד ל-400 של AMD... ;D

פורסם

חשבתי שהם הפסיקו עם האלטון ומתחילים ליצר אך ורק ברטונים (הכוונה לפיתוח דגמים חדשים) למה AMD ממשיכים לפתח עוד אלטונים?

גם הברטון הוא אטלון

אבל הוא לא פלומינו ולא T-Bred

המעבד הזה הוא ברטון מבחינת הליבה, אבל הוא עדיין AthlonXP מבחינת הדגם.

פורסם

וגם יש לפנטיום באס של 800 בניגוד ל-400 של AMD... ;D

אבל ה K7 צריך פחות רוחב פס, זה כבר מזמן לא תירוץ.

לא משווים לפי תדרים אלא לפי ביצועים. AMD מניחים יותר מדי שהבאס יוסיף ביצועים ולא מעלים את התדר של הליבה.

הם לא יכולים להמשיך ככה כי הביצועים לא עולים בהתאם ל PR שהם נותנים למעבד.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נראה שליבת ה-K7 נסחתה עד טיפת המיץ האחרונה. ;)

אז עכשיו AMD צריכה להוציא קודם כל את ה-ATHLON 64 והאופטרון, ואחר כך גם לסחוט אותם, ואז לעבור ל-K9... ;D

פורסם

אני חושב שהם יכולים לעשות בדיקות מעבדה בשביל לבדוק יציבות במהירות גבוהה הרבה יותר, למשל 2500MHZ ולמכור את המעבד לא עם קירור דרק, אלא עם קירור חזק, שקט וללא עלות יצור גבוהה משהו בסגנון הקירור החדש של ZALMAN רק קצת זול יותר, ככה הם יכולים לסחוף את השוק בגלל שרוב השוק לא עושה המהרה (למרות שהיום יש תופעה של המהרת מעבדים שהולכת ומתפשטת) ובצורה הזאת הם יוכלו לתת ביצועים גבוהים בהרבה עם קירור שיחזיק את זה ואני בטוח שכוח העיבוד יהיה עצום וזאת תהיה הצלחה גדולה, רק צריך להאיץ ! לקרר ! ולשמור אותו יציב.

פורסם

כבר כשהשיקו את ה XP3000+ כל אתרי הביקורות העלו אותו ל 2500 מה"ז בלי קירור יוצא דופן.

מה הסיבה באמת שהקירור המקורי של AMD כזה דפוק אני לא יודע, מה שבטוח זה שזה לא עולה להם יותר מדולר או שניים, זו לא פונקציה בעלות של המעבד.

פורסם

לא תמיד מחכים להכרזה הרשמית בשביל למכור משהו.

שים לב שעד היום לא הכריזו עדיין על ה i865, זה לא מפריע לכולם למכור את הלוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים