פורסם 2008 במאי 2917 שנים יש לי את התוכנה אימיול וכשאני ממזער את האימיול הוא מופיע לי בקטן בצד למעטה איפו שהשעון . אבל אני לא יודע למה מופעי על הסימן של החמור על העיניים מין סרט שחור . מישהוא יוכל להגיד לי איך אני מוריד שלא יהיה את הסרט הזה?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים זה אומר שאתה מחובר עם LOW IDבדרך כלל בגלל FIREWALL או פורטים לא פתוחים בנתב.יש לך מודם אלחוטי?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים הוא יודע שיש לך ראוטר הוא שאל של איזו חברה\ דגם?תריץ חיפוש בגוגל" פתיחת פורטים לאימיול" ותחפש שם את הראוטר שלך זה תהליך שונה מראוטר לראוטר...בהצלחה.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תרשום בשורת הכתובת בדפדפן:10.0.0.138תזין את הפרטים של הניהול ראוטר שלךלך ללשונית ADVANCEDאחר כך בצד לVIRTUAL SERVERשם תלחץ ADDיש שם 2 אפשרויות, תבחר בUSED DEFINEDבמלבן הראשון שיש תרשום את הIP שלךאחר כך בשורה הראשונה תרשום את הפורט ובחר את הסוג שלו TCP/UDPAPPLY
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אל תשכח לקבוע IP סטאטי לפני שאתה מגדיר הפניית פורטים אחרת בחיבור הבא תקבל כתובת אחרת מהDHCP של הנתב וכל ההגדרות כבר לא יהיו בתוקף.http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.