עבור לתוכן

דחוף!! בעיה בכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!

פורסם

קודם כל יש להסיר את "דחוף" זה לא לעניין , זה לא עניין של חיים ומוות , סך הכל כרטיס קול

יש לשנות את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי על הבעיה , למשל "בעיה בדרייברים של כרטיס הקול"

תודה ,

שנית

דרייבר לVIA AC'97

http://www.speedy-share.com/164A65RF0JDW/Driver%20VIA%20Audio.rar

דרייבר לCREATIVE PCI 128

http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/Others/267/SBAudioSetup_W2k.zip

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הדריבר שהעלאת התקנתי וזה רושם בידיוק כמו שאני הורדתי אבל בכל מקרה התקנתי וזה רוצה שאני הירשם נרשמתי ואחר כך אני חושב שזה רשם לי שזה יותקן אחרי הפעלה מחדש ולא קורה כלום אחרי ההפעלה מה לעשות???

פורסם

ישמע קצת דבילי , אבל ניסית את כל היציאות בכרטיס הקול ?

פורסם
  • מחבר

לא כי אני בכלל לא יכול להכנס לבקרת עוצמה הכרטיס פשוט לא מותקן אין מה לנסות אבל מה שמוזר זה שהייתה לי בעיה ברטיס מסך אז החלפתי לכרטיס אחר לא לחדש אבל לא משנה ושהוצאתי אותו הוצאתי גם את הכרטיס קול כדי שיהיה יותר נוח ומאז הכרטיס קול לא עובד ומה שיותר מוזר שאני מנסה להפעיל משחקים לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך הקודם אז שהייתי מפעיל משחק אז המחשב היה עושה ריסט ועכשיו ששיניתי מ fx5200 ל ג'יפורס 4 עדיין אני לא מצליח לשחק במשחקים כמו פיפא 2008 אומנם זה לא עושה ריסט אבל מראה מסך שחור שזו עוד בעיה אבל הרבה פחות חשובה לי קודם כל חייב קול במחשב!!!

פורסם

למרות שכבר היית אמור לקרוא את זה בחוקים, בכל זאת העירו לך:

קודם כל יש להסיר את "דחוף" זה לא לעניין , זה לא עניין של חיים ומוות , סך הכל כרטיס קול

ואתה עדיין מתעלם.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים