עבור לתוכן

הפקס של ה-HP5510 שלי לא מזוהה ע"י XP. יש למישהו עצה?

Featured Replies

פורסם

החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף...

מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה.

ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל).

ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן.

אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה!

תודה מראש,

צילומסך: http://themarker.captain.co.il/Forum/files/faxmissing.jpg[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 23:41:48

מנסה שוב... ;)[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:27:24
ושוב? מישהו מתמצא בעניין?
פורסם

אני מצטער שאני לא אוכל לעזור לך בנידון, אבל הזכרת את העובדה שאתה יכול לשלוח בעזרתו פקס דרך תוכנות רגילות (בעזרת הFAX DEVICE שלו). יש לי מדפסת HP 5610 ורציתי לדעת איך בדגם שלך היית מקבל פקסים, הוא ישר הדפיס או שהיתה אפשרות פשוט לשמור את הפקס המיתקבל במחשב אוטומטית ללא הדפסה שלו ?

פורסם
  • מחבר

כשהפקס היה מזוהה ע"י מערכת ההפעלה היה ניתן לשלוח פקס מכל תוכנה דרך ה-PRINT בלי בעיה.

לקבל למחשב אני חושב שאפשר כי זה נשמר בזיכרון הפקס - לא זכור לי שניסיתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים