עבור לתוכן

מפרט למשחקים ואוברקלוק בינוני- סביבות 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי, שוב אני חורג ממדיניות אי התערבות שלי.

לא להתקרב ל-Winbond. אני ניסיתי להריץ ארבעה סטיקים שונים של Winbond PC2700, לבד ובזוגות, על ה-EPoX 8RDA+. כולם בעלי שבבי CH-5 מהוללים. אף אחד מהם לא עבד, עשו אירורים בהתקנת Windows, תקעו את המחשב וכו'. ברגע שהכנסתי זכרונות GeIL, רץ בלי בעיה.

זכרונות GeIL או Hynix לא עולים יותר, ולפחות אתה יודע בדיוק מה קיבלת.

"הצ'יפים של הזיכרון זה הכי חשוב, אבל לא הכל. ה"וינבונד" שנפכר ללא שם מגיע מאיזה מקום בלתי ידוע וה PCB שהזיכרון מורכב עליו הוא באיכות לא ידועה (גם שאלה של מזל מאיפה בדיוק הגיע הזיכרון שקניתם). לי היתה בעיה עם 8RDA+ ווינבונד 2700, אבל על אותו לוח זיכרונות של חברה בשם אלקסייר עבדו מצויין. וינבונד מייצרן לא ידוע זה לא מי יודע מה, עדיף כבר סמסונג/יונדאי/מייקרון וכו'."

נכון במאה אחוז.

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר שמתי לב אליו לכל בעלי לוח M של EPOX היו בעיות עם זכרונות WINBOND.

ואני מסכים איתך אתה יכול להמשיך להמליץ לאנשים על ה-WINBOND אבל כשמדובר במישהו אם תקציב רחב ושמתכנן OC וכמובן בעל לוח M של איפוקס ;D זו תיהיה המלצה לא נכונה לפחות לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU [ ¤ 513.97 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 689.92 ] 1

Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 932.06 ] 1

CPU Cooling : Thermalright SK-7 Cooler for AMD [ ¤ 165.04 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 614.91 ] 1

Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1978.15 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 254.87 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW [ ¤ 318.92 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 160.43 ] 1

Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 379.91 ] 1

Cooling / Modding : Coolermaster 4-Led 80mm Fan [ ¤ 95.25 ] 1

Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 180.83 ] 1

6158.56

הקוסאייר הזה טוב?

ואני מתכוון כנראה לעשות את הVDD מוד לאפוקס....

פורסם

טוב מידי. אם אין צורך בהמון כניסות USB או בכניסות Firewire, קח את הNF7 של Abit. הוא אוברקלוקר טוב יותר. קח גם את הSmartFan2, מאורור טוב יותר.

אם אתה חושב שתוכל להחליף משחה ת'רמית וקירור לכרטיס המסך, אמליץ בחום על הR9700 שיציג ביצועים זהים לאלו של הR9700P ואף טובים יותר בOC.

פורסם
  • מחבר

הנה הביקורת על ה ABIT והציטוט על הכרטיס קול....

http://www.digital-daily.com/motherboard/abit-nf7s/index03.htm

"

As a result, when testing the Epox 8RDA+ board I found no difference between the integrated audio and the external Creative Live 5.1 sound card. The sound quality and load of the processor were the same. Therefore, I left the Live 5.1 sound card on the shelf and didn't try it :)

But when testing the Abit NF7-S board I had to revert to the external sound card. The thing is, after plugging in speakers/earphones to the integrated audio output there was a lot noise that blurred good music perception. All the witchcraft with drivers and BIOSes didn't help eliminate the noise :(.

"

פורסם

NIKE אוברקלוקר טוב של ABIT זה הREV 2, לא המעפאן הזה ב600 שקל, אלא המהדורה החדשה יותר של הלוח ABIT NF7-SL REV2

יש לו SATA וגם יש בו את ה SOUND STORM אם אני לא טועה.

אם תראה לי סקירה שמוכיחה אחרת בבקשה, אבל אם הABIT הוא לא REV2 בביצועים לפחות אין לו על EPOX ובOC, תביא לי איזו סקירה כי מה שאתה אומר זה חסר בסיס לחלוטין.

פורסם

או שאתה לא תשים לב לרעשים החלשים הללו, או שהם כלל לא יהיו (כאן קיימים רוב הסיכויים). אחרי הכל, אני לא המלצתי על הNF7-S אלא על הNF7. תכן וזוהי בעיה שהייתה בלוח האם הספציפי שנבחן נגד ה8RDA+. בכל אופן, זוהי לא ביקורת עקרונית משום שהNF7 לא ידוע בבעיות עם הAudio. אבל, אם אתה בכל מקרה מתכוון להתחשב בביקורת הזו, שים לב כי זהו הNF7-S עם מקודד הDD5.1 של nVidia. ה-SoundStorm. בכל אופן, לא יהיו לך שום בעיות עם אף אחד מששני לוחות האם הללו.

lev_18b. אין כל טעם בS-ATA. אם הוא ישקול את הNF7-S, זה לא יהיה משום הטכנולוגיה המיותרת הזו. בכל אופן, גם הSoundStorm לא שווה 100שקלים למשתמש ביתי שרק רוצה סאונד טוב. אבל מה שכן, הNF7 גם הוא מגיע בגרסא השניה של הלוח שמאפשרת מוד מתח בעזרת עיפרון. אמנם לא מוצהר בדפי מחירונים של חנויות על Rev2 ליד המוצר, אבל בכל מקרה הוא קיים ויש לתאם זאת עם החנות.

פורסם

אז אנחנו מסכימים שהABIT חייב להיות REV2, אבל אם אתה קונה את הדגם הזה NF-7 SL מבטיח שהוא REV2.

אבל אני לא מסכים שהוא לא צריך SATA ו SOUNDSTORM, כי להסויף 100 שקל ולקבל כמה פיצ'רים נוספים ממש לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

מה זה הסאונד סטורם בעצם?

נייק

אז אתה אומר שלא לקחת את ה הNF7-S כי יש לו את מקודד DD5.1 של nVidia. ה"בעייתי"?

פורסם

שמע יש לו מקודד בעייתי, אם אתה רואה בזה סיבה לא לקחת אותו, אל תקח אותו :) אם זה לא מפריע לך אז יאללה :)

פורסם

אנחנו מנסים להשקיע בצורה חכמה ולא לדחוף דברים כי יש להם יותר פיצ'רים. דבר ראשון, אין טעם בS-ATA. דבר שני, הSoundStorm לא בעייתי, אבל הוא עדיין לא שווה את התוספת הכספית הזו. ולא, הוא לא יקח NF7-S רק כי הוא ידע שהוא בטוח יקבל אותו. לזה אני קורא ביישנות. אחד שירכוש את הNF7-S מהסיבה הזו הוא כ"כ מתבייש, או כ"כ טיפש. או שהוא מתבייש לדרוש Rev2 בNF7, או שהוא טיפש בבחירה, פשוטו כמשמעו. כפי שהסברתי, רוב הסיכויים מצביעים על כך שלא יהיו לך בעיות באאודיו. לא עם הNF7 ולא עם הNF7-S.

המפרט שנתתי עוד רלוונטי והוא הבחירה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

רגע....

אז מה ההבדל בין האודיאו של האפוקס לזה של האביט?

פורסם

לNF7-S כרטיס קול טוב יותר רק במקרה ואתה תשתמש בו. כלומר, מבחינת תאכלס בשבילך אין הבדלים. לNF7 ול8RDA+ כרטיס קול זהים.

פורסם

ה-

NF7

מגיע עם

PCH

בגרסאתו השניה

בנוגע לזכרונות קח

Twinmos

ותמנע בעיות

במחיר דיי זהה

פורסם

אתה צודק, TapUdi. תודה על תיקון המפרט. פשוט לא שמתי לב למחיר שלו. זכרתי שהפרש המחירים היה גדול יותר מכ40ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים