עבור לתוכן

מסך כחול אחרי התקנת דריוור

Featured Replies

פורסם

לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס...

ניסיתי לעשות את הדברים הבאים:

-normal mode

-safe mode

-last know cfg

-put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them)

-put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix

-delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive

אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה שניסיתי/חיפשתי לא הלך...

חשבתי להיכנס לתוך הקובץ שמחזיק את כל הרשומות של הדריוורים שהוא מעלה בהתחלה ולמחוק את כל מה שקשור לVIA, אבל אין לי מושג איך קוראים לקובץ הזה ואיפה הוא יכול להיות...

אשמח לשמוע משהו שיכול לעזור בכל דרך שהיא כי מה זה לא בא לי לפרמט...

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה אבל הייתי בטוח שזה פשוט מוחק את כל התוכנות/התקנות שהיו כבר.

אני ינסה את זה מחר שאני יחזור מהבסיס...[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 23:36:00

אין לי REPAIR =\

עוד הצעות?

פורסם

כאשר הוא מוצא שיש לך כבר מערכת מותקנת הוא אמור להציג אפשרויות של תיקון או התקנה מחדש.

מה מופיעה לך שם?

פורסם
  • מחבר

אז מסתבר שיש לי REPAIR, השתמשתי דיסק התקנה שונה ממה שהייתי אמור להשתמש.

בכל אופן התחלתי לעשות REPAIR והכל אחרח כמה זמן נכנסתי להתקלח, יצאתי, ראיתי נשאר דקה אבל היה ארור על המסך שאמר

windows logon didnt past the windows test

משהו כזהו.... לא זוכר בדיוק

בדיוק באתי לצלם תמסך ואז המחשב עשה ריסט לבד, ניסה לעלות, הגיע לחלון שהוא חושב ומעלה הכל, ישר עלה ריסט (יכול להיות מסך כחול פשוט זה לא מוגדר שיעצר שזה קורה ). ניסיתי גם SAFE MODE אותו דבר...

מה עושים?

פורסם
  • מחבר

טוב אני ינסה כבר מחר, למרות שאני בספק רב אם זה יעבוד

דרך אגב ביטלתי 2 התקנות שהוא ביקש מקור חיצוני

via sata raid

via agp

הראשון הנחתי שהוא היה הגורם לבעיה מכתכילה אז ביטלתי אותו והשני אין לי AGP וVIA נשמע כיאילו הוא יסבך תעיניינים, להבא לאשר?

פורסם

אם אין לך שום רכיב של VIA במחשב אז זה לא נורא.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עוד פעם, הפעם הבאתי את הקבצים שהוא לא מצא מאיפה שהוא וזה עובד.

הוינדוס עלה והכל... תודה!!!

אמממ ראיתי שהSP שלי לא מה שהיה אז אותו אני יעדכן, יש עוד שינויים שאני צריך לדעת שקרו? כמו דריוורים שנמחקו, תוכנות, רשימות, WHATEVER?

פורסם

זה לא אמור לפגוע בדרייברים אבל בכל מקרה עדיף לבדוק ב windows update אם יש עדכונים שרצוי אצלך להתקין מכיוון שהרבה קבצי מערכת שוחזרו לקבצים של ההתקנה (שזה לא בהכרח רע או טוב).

פורסם
  • מחבר

אני מדבר יותר על כל ההתקנים שלא קשורים ישירות לWINDOWS. כמו USB, רשת, כ.מסך, עכבר וכו'...

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח, אתמול חיברתי תPSP שלי ושהוא התקין תUSB, ככה שאני לא בטוח מה מה מותקן ומה לא...

יש איזה מקום שאני יכול לראות תרשימת DRIVERים שמותקנים..?

פורסם
  • מחבר

!

ודבר אחרון, אני לא מצליח להתקין SP2...

ניסיתי בערך 5 פעמים (כמה פעמים דרך הAUTO UPDATE וכמה פעמים דבר קובץ שהורדתי). זה תמיד נתקע באותו מקום(תמונה).

אתמול לפני שעשיתי UPDATE לוינדוס ניסיתי דרך SAFE MODE וזה גם לא שינה כלום.

עריכה:

סודר, לכל האחרים שיש להם אותה בעיה או בעיה דומה, תנסו את זה:

http://www.castlecops.com/postx213920-0-15.html

לי זה עבד.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים