עבור לתוכן

כרטיס מסך PCIE עם חיבור 4 פינים

Featured Replies

פורסם

מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד?

כזה:

p5280185zb9.jpg

p5280185zb9.24e041dc4a.jpg

ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A?

תודה מראש, גיל

פורסם

לא קיים חיבור 4 פינים כזה על כרטיס מסך.

החיבור הזה מיועד ללוח.

פורסם

תפרט בבקשה את סוג הספק המדויק שלך (ועדיף לצרף צילום של מדבקת המפרט הנמצאת עליו) ואת כרטיס המשך בו אתה מעונין.

פורסם
  • מחבר

לא קיים חיבור 4 פינים כזה על כרטיס מסך.

החיבור הזה מיועד ללוח.

אתה רוצה להגיד לי שבנוסף לחיבור שכרגע מחובר ללוח אם יש לי עוד כבל כזה? יעני ספייר?

תפרט בבקשה את סוג הספק המדויק שלך (ועדיף לצרף צילום של מדבקת המפרט הנמצאת עליו) ואת כרטיס המשך בו אתה מעונין.

GYRO 500W

16A במסילת 12V

http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8949&PcatID=290

אני כרגע מחפש הצעות לכרטיס מסך והשאלה שלי היא בכללי. אני מתלבט אם לקנות ספק 4 מסילות או מסילה אחת בלבד.

פורסם

הספק עם ה-4 מסילות יחזיק. החיבור שאתה מחזיק ביד נראה כמו חיבור מתח של מעבד, או חיבור 20+4 ללוח (כשזה שאתה מחזיק הוא ה-+4).

אם הספק חדש, לא תהיה בעיה בתקווה שהוא מכיל חיבור PCI-E ייעודי כמו שאני חושב שהוא. אם לא, תבקש בחנות מפצל MOLEX->PCI-E.

פורסם
  • מחבר

חחח...הוא לא חדש...זה בטוח.

חיבור מולקס זה ה4 פינים כאלה בשורה לא?

אין לי כזה פנוי. כל החיבורים של המולקס תפוסים :(

2 הארד דיסקים, צורב ומאוורר.

החיבור היחידי שפנוי זה ה4 כניסות של הדיסקטים

אם זה חיבור ללוח אם אז למה יש לי 2 כאלה?

הרי אמורה להיות לו מטרה כלשהי...

פורסם

לגבי המולקס, אתה הרי מחליף ספק בכל מקרה, ולספקים חדשים יש נטיה לבוא עם עשרות כאלה. וכן, זה חיבור ה-4 בשורה, וחוץ מחיבור החשמל של הדיסקטים, החיבור הכי מעצבן שיוצא מספק הכוח. ייתכן וזה לא חיבור ללוח, אלא למעבד, והספק כוח שלך פשוט תומך במערכות שמכילות שני מעבדים (לא שתי ליבות, שני מעבדים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים