עבור לתוכן

לגבי מה שרשמתי על גיבור מחשבים לפני שבועיים.

Featured Replies

פורסם

לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם.

אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים.

לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל,

אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

פורסם

אז? עדיין אף בנאדם שפויי לא היה וגם לא יקנה מחנות שנקראת "גיבור מחשבים"! כיאילו מה אתה עד כדי כך קמצן שאין לך עוד 200-300 שקל לשלם לחנות נורמלית שלא כל יום צצים אלף ואחד נושאים על כמה היא חרא?!?! וואי זה פשוט עצוב כמה אנשים פה מעפנים!

פורסם
  • מחבר

תכבד את עצמך קצת.

אני לא המלצתי לקנות מהם על סמך זה שלא נכוותי מהקנייה שלי אצלהם,אני רשמתי לפני שבועיים שאני כבר הזמנתי ולא שמתי לב על כל הביקורות השליליות שלהם ולכן התחננתי מהם לספק לי את המסך למרות שבסוף נסגר שהם עמדו בהתחייבות שלהם ואכן יום לאחר השליחה של המסך זה הגיע אלי בעזרת שליח UPS.

כמו כן אני לא מבין למה אתה תוקף אותי עשיתי לך משהו רע בזמן השהות שלי בפורום הזה או מה?

יש כאלו שאין להם עוד 200-300 שקל כמו שציינת להשקיע על מוצרים ואתה רושם את זה כעל סכום מובן מאליו אבל ב200-300 שקל ש"חסכתי" עשיתי דברים הרבה יותר מועילים מאשר להשקיע אותם על המסך.

שוב אני מציין שלא המלצתי עליהם אך בעקבות הנושא שפתחתי בעבר החלטתי לפתוח שוב ולהגיד איך נסגר הסיפור שלי עם גיבור מחשבים והסיפור הזה נסגר בצורה טובה ואני אישית מבסוט מהמסך החדש.

פורסם

אני פשוט אומר שלקנות מחנות שנקראת "גיבור מחשבים" זאת טעות מההתחלה, פשוט מבחינה הגיונית כשאתה הולך לקנות כל דבר חשוב ובעך ערך כגון; מחשב, רכב, דירה, בית, מסך וכו' אז רוב האנשים הנורמלים ילכו על חניות או מוכרים עם שם ומוניטין, ובדיוק כמו שלא היית הולך רכב מבנאדם ברחוב ככה לא היית צריך לקנות מגיבור מחשבים אז בחייאת תחשוב קצת לפנייי קניות באינטרנט. הגיון למען השם היגיון!

פורסם

למה זיגזג 2000 יותר טוב? ועוד תראה איזה לוגו יש להם (לא אישי ;D)

וזאת אחלה של חנות

פורסם

למה זיגזג 2000 יותר טוב? ועוד תראה איזה לוגו יש להם (לא אישי ;D)

וזאת אחלה של חנות

אבל להם יש מוניטין ושם מוכר..

פורסם

אני פשוט אומר שלקנות מחנות שנקראת "גיבור מחשבים" זאת טעות מההתחלה

נו באמת. ולקנות מחנות שקוראים לה "אלוף מחשבים" (שהיו פה מספר המלצות עליה בפורום) זה בסדר? ממתי השם של החנות אומר עליה משהו?

פורסם

אלוף מחשבים - לא טוב.

פורסם

זה לא כ"כ משנה השם של החנות, העיקר שתקבל יחס של בנאדם. אם בחנות מתחילים להוציא עליך עצבים כשאתה בא עם תקלה במוצר שלהם במקום לנסות לפתור את הבעייה - משם צריך להתרחק.

פורסם

מסכים עם התגובה שמעלי ב100%

לרוב כדאי להשקיע עוד קצת ולקבל שירות נורמאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים