עבור לתוכן

קיים מישהו שהמארז COMPUCASE CI 6920 נמצא בבעלותו ?

Featured Replies

פורסם

זה המארז

http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101

הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר

http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg

רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'...

גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז

של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות...

תודה ;)

פורסם

מארז מדהים, יפה וגדול. עם המארז מגיע ספק כח סטנדארטי של Hec 300 ומקום אחד מקדימה למאוורר 120מ"מ וכנ"ל מאחורה (מתחת לספק)

פורסם
  • מחבר

יצא לך לראות אותו במציאות ?...

פורסם

לא, אבל הוא באמת יפה, ומניסיון, מארזים נראים הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות, וזה בדוק.

במיוחד אם אתה אוהב צבע כחול כי הרשת מקדימה בצבע כחול מדהים.

פורסם
  • מחבר

דווקא את הכחול לא אהבתי, חשבתי יותר לכיוון הכוסף שחור או אפילו הלבן...

פורסם

לא, אבל הוא באמת יפה, ומניסיון, מארזים נראים הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות, וזה בדוק.

במיוחד אם אתה אוהב צבע כחול כי הרשת מקדימה בצבע כחול מדהים.

אתה אומר את זה על פי תמונה וזה ממש מטעה! אני רציתי לקנות את ה6919 ובזיגזג אמרו לי שאין כרגע בארץ אלא יש את ה20. הוא לא בא בצב הכחול והם אומרים שהוא נראה אפילו יותר מוזר מבתמונה. גם לך תנסה לעשות פאנבאס עם הדלת המוזרה הזאת ???

פורסם
  • מחבר

הוא כן בא בצבע כחול...

אבל מה מוזר בו בדיוק ? לדעתי הוא יפה

פורסם

כשאין דרישות הוא מתאים. אבל הדלת הזאת לא נראית יעילה בשום צורה

פורסם

הוא מוזרררר

וראיתי אותו בחיים , הוא מוזר ( מסננת ) מוזר , אבל עזבו איך שהוא נראה מבחוץ . על איזה אי אפשר להתווכח , כל אחד יגיד משהו אחר . מבפנים הוא אחלה מארז , הכלאה בין ה6a19 לבין 6919 .

כבר אמרתי שהוא מוזר ?

O_ם

פורסם

לי יש את המארז הזה ועד עכשיו אין לי איתו בעיות ואני מאוד מרוצה.

האיוורור שלו מצויין, יש לי רק מאוורר אחד של 120 מ"מ מאחורה מוציא אוויר והטמפרטורות לא עוברות 45 במאמץ (O/C התחלתי - 2.4GHZ ב-3).

נוח מאוד לעבוד איתו מבפנים, במיוחד עם המגירות של הכוננים והעובדה שהספק לא יושב על המעבד.

הדלת מקדימה מאוד יעילה (לפחות בשבילי), עם המארז הישן היה נלחץ לי הפאוור בטעות לפעמים, עכשיו אין סיכוי שזה ייקרה...

כמו-כן הדלת עוזרת בבעייה שקיימת עם הרבה מארזים שחורים: ההתאמה של הכוננים לצבע של המארז. לא הייתי צריך לדאוג לזה פשוט בגלל שלא רואים אותם.

לא הבנתי את הבעייה עם הפאנבאס גם כן... הדלת נפתחת עד לזווית של 250 מעלות בערך ואפשר להשאיר אותה במצב הזה כל הזמן,כך שיש אפשרות אפילו לשים צגים וכל דבר אחר והיא גם לא חוסמת את הכוננים לגמרי כשהיא סגורה.

אני גם חייב להצדיק את MANBOT (אחלה כינוי...) - המארז יותר יפה במציאות. אומנם לא מלך המארזים מבחינת מראה אבל מבחינת העלות לעומת מראה תועלת וביצועים הוא בין הטובים שיש.

אם יש עוד כמה דברים שאתה רוצה לדעת עליו, רק תשאל ואני אנסה לענות

דבר אחר - אני השגתי אותו ב-300 ש"ח בלבד, שזה עוד יתרון, אבל לא נראה לי שזה המחיר הרגיל שלו...

פורסם
  • מחבר

לא, המחיר הרגיל 430...

אתה מרוצה ממנו ? יש בעיות בולטות ששמת לב אליהם ?

איך הוא מבחינת יופי ? ואיזה צבע יש לך ?

פורסם

כמו שאמרתי, אני מאוד מרוצה ועד עכשיו לא נתקלתי בשום בעיות והצבע שיש לי הוא שחור / כחול, כמו בתמונה שנתת...

פורסם

כשאין דרישות הוא מתאים. אבל הדלת הזאת לא נראית יעילה בשום צורה

למה אתה מדבר ככה!? היא יעילה נגד יתושים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים