עבור לתוכן

גוף קירור למחשב שקט ללא OC תקציב כ250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

כמו שאפשר להבין אני לא צריך משהו מתוחכם או קיצוני, אני קונה Q9450 על EP35C-DS3R ומאוורר שקט Scythe S-Flex (120mm 800rpm)

ומחפש גוף קירור טוב ולא יקר מדי שיתאים לכל הנ"ל. כאמור לא יהיה OC בעתיד הנראה לעין והתקציב עד 250

תודה

פורסם

אני מתכון לקנות את ה ULTIMA 90, הבנתי שיש לו ביצועים של high end ומצד שני הוא קטן וקל יותר משאר גופי הקרור ברמה הזו.

בכל מקרה יש כאן חבר'ה מומחים ממני.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שזה גם מה שאני חשבתי, אבל רציתי לראות אם הוא עולה כאן באופן עצמאי... עכשיו הרסת לי לגמרי P:

פורסם

לדעתי כדי לך Arctic cooling Freezer 7 Pro הוא עולה בסביבות ה100 שקל והוא מאוד שקט

פורסם

אני לא מבין למה אומרים שהArctic cooling Freezer 7 Pro שקט , שןמעים אותו וזה מעצבן

אני ממליץ על זה http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-P0370/cl-p0370.asp#

שקט ולא יקר 135 שקל

אצלי הוא יושב על 9770 EX והמעבד על 30 מעלות

פורסם

כשהמאוורר של הפריזר מוגדר כSmart Fan הוא חרישי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות

מה אני אגיד, הפריזר אולי שקט יחסית אבל רוב הרכיבים שאני לוקח מדורגים במקומות הראשונים ב SPCR - מארז P182, הארד דיסק WD AACS, מאוורר Scyth S-flex

אני לא אחסוך 100 שקל בשביל לקחת רכיב שמדורג בסוף הטבלה כי הוא רועש (גם אם זה רק יחסית). ובכלל אני סגור על מאוורר ומחפש רק גוף קירור פאסיבי שמתאים לו.

פורסם

הUltima90 של Thermalright יהיה מעולה.

פורסם
  • מחבר

מוזיקה לאוזני :)

יש הצעות אחרות, סתם בשביל לדעת?

פורסם

בעקרון, לצרכים שלך (היות ויש לך כבר מאוורר), לא.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שהטוניק מדורג גבוה, ובאמת חשבתי עליו, אבל אפשר להכניס לו מאוורר אחר? הוא נראה תקוע שם עמוק בפנים.

iMMoRTaLiTY, דבר ראשון תודה, דבר שני אם יש גוף קירור טוב יותר שבא עם מאוורר שאפשר להחליף אין לי בעיה לקחת ולתת את המאוורר לחבר, או משהו, כל עוד הוא במסגרת התקציב...

פורסם

קח את הטוניק.

אין שום בעיה להחליף את המאוורר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים