פורסם 2008 במאי 2717 שנים התוכנה נתקעה על מתח מוזר למעבד 1.163אני בכלל על 1.475!מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים התוכנות האלה, מעל תדר מסוים, מזייפות ולא מציגות את המתח האמיתי... מה שכתוב לך בBIOS זה הנכון, אין לך מה לדאוג...
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר אני לא דואג, אני יודע שהביוס לא משקר אבל אני רוצה לדעת את המתח מה שנקרא בזמן אמת אני רוצה לתת מתח מעל 1.5, שזאת בעיקרון ההגבלה של המעבד, ולראות כמה הוא מקבל תכלס אחרי הVdrop ועוד שאלה איך אני רואה טמפ' של הגשר הצפוני? האם הMotherboard בEVEREST תופס?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אם יש לך בלוח חיישן, אז כן. אם לא, אז לא שים את האצבע על הקירור שלו ותראה מה קורה שם =]
פורסם 2008 במאי 2817 שנים צריך להיות רשום לך NorhBridge ו SouthbridgeMotherboard זה חיישן אחר שממוקם במקום אחר בלוחובקשר ל Cpu-Z זה קןרה לכולנו, למרות שאחרי שהחלפתי ספק הוא כן מראה מתחים בצורה אמינה, יכול להיות שאחרי שאני יעלה עוד מתח ותדראז היא תתחיל להשתגע.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים CPU-Z מראה את המתח שהמעבד מקבל, לאחר Vdrop. אם תפעיל לרגע תוכנת מאמץ כלשהי, תראה שהמתח הזה יורד, לפעמים קיצונית.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר צריך להיות רשום לך NorhBridge ו SouthbridgeMotherboard זה חיישן אחר שממוקם במקום אחר בלוחאז אני מניח שאם אין לי את האפשרויות האלה אז אין לי חיישן...CPU-Z מראה את המתח שהמעבד מקבל, לאחר Vdrop. אם תפעיל לרגע תוכנת מאמץ כלשהי, תראה שהמתח הזה יורד, לפעמים קיצונית.המתח אצלי נשאר אותו דבר כל הזמן, לא משנה מאמץ או לא
פורסם 2008 במאי 2817 שנים CPU-Z מראה את המתח שהמעבד מקבל, לאחר Vdrop. אם תפעיל לרגע תוכנת מאמץ כלשהי, תראה שהמתח הזה יורד, לפעמים קיצונית.אצלי הוא לא יורד בצורה משמעותית למרות שמוגדר לו בביוס 1.375 ולאחר מאמץ Cpu-z מראה 1.368v
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.