עבור לתוכן

שאלה על מעגל

Featured Replies

פורסם

סימתי עכשיו להכין את זה: http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/

לא עובד בכלל (בשתי המצבים)

כמה שאלות שאולי זאת הבעיה:

כתוב במדריך - So you have to decide to get the left or right channel and connect with the left pin from the Tip31 ואחרי זה - You have to connect the ground from P2 connector to the right pin of the Tip31 - מה הם דפוקים ??? איזה מהם הוא הנכון ? לחבר את אחד הקטנים לשמאלי של TIP או את הגדול לימני של TIP ?

שאלה שניה: איך אני יודע מה הוא הימני ב TIP31 ? אני חברתי כך: כשמה שכתוב אליו מופנה אלי אז חברתי אל הימני.

אבל לפי זה

70733363_7bc5873491_o.jpg

זה מחובר לשמאלי, אז ה TIP31 בתמונה הפוך או מה ?

ואז את הימני של ה P2 (שד"א גם פה אני לא יודע מה הימני והשמאלי כי לא כתוב) מחובר ל 12V - נכון ?

ד.א - המוכר נתן לי TIP42 (או משהו כזה, סמק כבר התבלבלתי עם המספרים) אבל הוא אמר שזה אותו הדבר ושזה בסדר.

עכשיו פרקתי את זה וחברתי את הלדים ישר ל 12V ולאדמה - עדיין לא עובד.[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 18:30:25

פליס עזרה, אני רוצה לסדר את זה :'(

עכשיו במקום הלדים חברתי מאוורר - במצב ON רגיל זה עבד, במצב מוזיקה לא. מעגל טוב שאמור לעבוד, עם מחברים מאוורר אז הוא גם יושפע מהמוזיקה ?

קיצר במצב ה ON רגיל - למה הלדים לא עבדו ?

אני לא קניתי את הלדים העגולים הרגילים האלה, אלה לקחתי לדים מלבניים, המוכר אמר שזה תוצר סין (או יפן לא זוכר) ושם יותר חזקים. יכול להיות שהנתונים של הלדים אחרים מהרגילים ? כי המעגל הזה זה על לדים של 3V ו 0.02A

פורסם
  • מחבר

LOL הכל עובד ;D ;D ;D ;D ;D

1. לפי מוזיקה עובד רק במחשב שלי. מה שניסיתי אליו לפני זה, היה במחשב ישן שזה היה מיועד בשבילו, שם יש רק יצאת רמקולים אחת, אבל קניתי מפצל אבל זה בכל זאת לא עובד.

2. בפעם הראשונה שהלדים נדלקו עבדו 3 (מתוך 4) ואז הראשון נכבה ורק 2 פעולים. אים יכול להיות שהלד לא עובד אבל בכל זאת סוגר מעגל ? למה ה 2 האחרים לא עובדים ? וגם ניראה לי שאלה שעובדים לא עובדים בכל העוצמה שלהם.

פורסם

אז איך חיברת את ה Tip31, כשמה שכתוב אליו מופנה כלפינו? ולצד הימין שלו?

אפשר הסבר על החיבורים

תודה, כי גם אני בונה. חחח לא חיית מחמד :silly:

פורסם
  • מחבר

אז איך חיברת את ה Tip31, כשמה שכתוב אליו מופנה כלפינו? ולצד הימין שלו?

אפשר הסבר על החיבורים

תודה, כי גם אני בונה. חחח לא חיית מחמד :silly:

כשה TIP עם הפנים אליך (מה שכתוב אליו אליך) אז השמאלי מתחבר לימני או השמאלי של ה P2 (עדיף ימני) .

הימני של ה TIP זה האדמה, והגדול של ה P2 הוא האדמה אז שניהם הולכים לאדמה.

אני בהתחלה לא הבנתי וחברתי את הגדול של ה P2 לימני של TIP ואת הימני של ה P2 לאדמה ביחד עם השמאלי של ה TIP - קיצר עשיתי בידיוק הפוך.

עשה לי קצר. כל החוט נשרף.

פורסם

חחח אני בכלל היתי מעדיף לחבר את המינוס לרכיב הזה כי אם אתה מחבר את הפלוס כמו שמצויר בתמונה זה המתחממם ונסרף אפילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים