פורסם 2008 במאי 2717 שנים אני רוצה להרכיב דבר כזה.. לדים שיהבהבו לפי המוזיקה.. ולשים את זה בתוך המארז..איך אני מכין דבר כזה? יש למישהו מדריך כלשהו? ראיתי סרטונים של זה באינטרנט..[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 16:36:23אה ואם אפשר גם מדריך לעשות לדים בתוך המארז שידלקו גם כל הזמן.. אני רוצה שיהיו בפנים גם כאלה שידלקו כל הזמן וגם כאלה לפי המוזיקה.. תודה
פורסם 2008 במאי 2817 שנים http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/אני בידיוק הכנתי כזה, עובד.מאוד פשוט, אחלה דבר.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/אני בידיוק הכנתי כזה, עובד.מאוד פשוט, אחלה דבר.אחי.. אחרי שהכנתי הכל יש לי כמה יציאות.. יש לי את ה p2 וחיבור לחשמל נכון? לאן אני מחבר את ה p2? ואם יש עוד חיבורים גם אותם לאן אני מחבר
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מתחבר ליצאה של הרמקולים, מה ניראה לך ?? איך זה אמור לקלוט את המוזיקה ?ואם חברת את החותים למולקס אז תחבר את המולקס למולקס כמובן, אם הלחמת את זה ישר לתוך מולקס של הספק אז הכל מחובר כבר.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אבל למה צריך מתג במעגל?מכובה/דלוק קבוע/לפי מוזיקהאם אתה לא רוצה אתה יכול לעשות בלי המתג לסגור את המעגל ישר עם החיבור למולקס ויהיה לך רק לפי מוזיקה
פורסם 2008 במאי 2917 שנים לא הוא לא נוגע.ואם אין לך ידע בנושא אני מציע שתלמד קודם איכשהו לפני שתעשה איזה נזק.(ביקורת בונה,אני לא בא לצחוק עליך או משהו..)
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אז אם אתה מבין, אייך לעזאזל שאלת אם החוט של ה-12V צריך לנגוע ב-GND?!ואני לא בא לצחוק עלייך.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים בגלל זה שאלתי. יש לי ידע בנושא מבחינה של חיבורים , הלחמות וחיבור למולסק.בכל מקרה עזוב את זה, אני מתכוון לבנות כזה זה נראה אחלה דבר
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אני לא מבין למה שוב ושוב אתם מפרסמים את המעגל הדפוק הזה כאשר אניציירתי אחד טוב יותר ומשופר להנ"ל[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר אני לא מבין למה שוב ושוב אתם מפרסמים את המעגל הדפוק הזה כאשר אניציירתי אחד טוב יותר ומשופר להנ"לאיפה ציירת?
פורסם 2008 במאי 3117 שנים moty_p אם בנית את זה אפשר סירטון?לראות איך זה פועל.ומה רע במעגל השני?מה לבנות?
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אני לא מבין למה שוב ושוב אתם מפרסמים את המעגל הדפוק הזה כאשר אניציירתי אחד טוב יותר ומשופר להנ"לזה גם ניראה די פשוט (למרות שפחות יעיל, כי לעשות מקביל עם 4 לדים יהיה סתם ביזבוז לקנות נגדים, כאשר אפשר לחבר בטור ללא שום נגד)אבל קצת לא הבנתי אותו מכיוון שאין לי הרבה מושג על אלקטרוניקה ובטח שלא על תרשימים, אז אם לפחות היתה יכול לצייר את בתרשים בסגנון השני (יענו לי עם כל הסימנים האלקטרונים) אלה מין ציור כזה של המעגל עם כל החותים ומה הולך למה.ולאלה שעדיין מנסים לעשות - תעשו לפי המדריך שהביאו זה מאוד מאוד מאוד פשוט, לא צריכה להיות שום בעיה לעשות את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.