עבור לתוכן

הוצאת המאוורר

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר.

איך אני מוציא אותו?!

תודה מראש, גיל

פורסם

יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר.

איך אני מוציא אותו?!

תודה מראש, גיל

תסתכל ששני ווים לא תפוסים

תחפש טוב , נסה למשוך מצד אחד שכן משוחרר טיפה ולראות מאיזה מקום מגיע ההתנגדות או כמו שלמדנו בבקרה - הכח F :)

פורסם

אולי המשחה התרמית עוד "מדביקה" את המאוורר למעבד, והמעבד עוד הרי נעול בתושבת שלו... קורה שכמשחה כבר ישנה ולא הוחלפה כמה שנים... נסה כמו שאמרו להזיז לצדדים שיפרדו...

פורסם

הייי

תן לנו תמונה אם אתה יכול!

ככה יותר קל יהיה לחברה לענות לך... :xyxthumbs:

פורסם

תסתכל על האיורים, תסתכל על מה שיש לך ותפעל לפי ההגיון.

figure14.jpg

figure16.jpg

פורסם

בנוסף:

אם אחרי שעשית (עפ"י האיור ) ש- Shuy נתן לך, תפעיל את המחשב וחכה חצי דקה (במטרה שהמשחה התרמית תרכך כתוצאה מהחום שהמעבד פולט )

ואז תכבה את המחשב ותנסה להוציא (תעשה את זה כשהקליפסים בחוץ .

אני אחזור עוד פעם - תעשה מה שכתבתי לך רק במידה ואחרי שהמעבד דבוק לגוף קירור בגלל המשחה התרמית .

בהצלחה

פורסם

יש עוד דרך שמישהו פעם אמר פה בפורום.

אפשר להכניס מזרק לתוך המשחה ואז לשחרר בפנים את האוויר ואז לסובב טיפה את הקירור ולהוציא.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהמשחה התרמית "מדביקה" את הקירור כי הוא זז די בחופשיות.

ניסיתי לפי הציור לשחרר את ארבעת הלקיפסים האלה שבצדדים אבל כל פעם שאני מצליח לשחרר 2, אני מנסה איכשהו לשחרר את השלישי ואז אחד מהם נסגר...

ניסיתי בכל סדר וצורה אפשרית...ננסה כבר עם עוד מישהו:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים