עבור לתוכן

מעוניין לעשות OC לפנטיום 4

Featured Replies

פורסם

היי כולם!

יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55.

שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה?

אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה.

ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...)

כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D?

סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בזה ודי מפחיד אותי לנסות, תודה לכל מי שעוזר זה חשוב לי מאוד.

פורסם

השיפור שתקבל היה יחסית קטן עם בכלל מורגש...

תמתין על למחשב החדש גיסנו!!!...מנסיון

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ועל הדרך להתאמן גם משום שאני אבצע OC גם במחשב החדש שאקנה.

לכן, אם מישהו יוכל לעזור לי עם הOC למחשב הזה זה יעזור לי מאוד!

פורסם

אין הרבה!! יש מדריך...

פורסם
  • מחבר

המדריך באתר לא ממש עוזר לי משום שהוא מתבסס על מעבד AMD, נכון שלפעמים רשום איך לשנות הגדרות במעבד INTEL אבל אין לי את רובם בביוס.

חיפשתי מדריכים באינטרנט אבל לא ממש הבנתי אותם, אני רק יודע שצריך לכבות כמה מאפיינים בביוס, לנעול PCI על 100 או משהו כזה, לשנות משהו לגבי הזיכרון ורק אז להתחיל להעלות את המהירות הבאס ביחס 1:1 לזיכרונות, חוץ מזה אני לא יודע כלום :s07::bash:

פורסם

זה העקרון בגדול....

ןאם אתה לא מצליח לטפס זה בגלל שהלוח לא ממש תומך כניראה :-\

פורסם
  • מחבר

אם MSI הביאו לי תוכנה לאוברקלוק ורשום על האריזה D.O.T תאמין לי הוא תומך בOC.

בכל מקרה תודה אני אנסה עוד כמה פעמים עד שאסתדר, יש לי שאלה אחרונה, אם הצלחתי לעשות OC והכל טוב ויפה, אבל אני רוצה להחזיר למקור, אני צריך לאפס ביוס פשוט? (להוציא סוללה ולהחזירה?)

פורסם

אני לא יודע איזה לוח יש לך...והמעבדים האל לא נותים הרבה אופציות לOC

ובגדול כן זו גם אופציה לאפס...!! בהצלחה גיסנו

פורסם
  • מחבר

אוקי TNX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים