עבור לתוכן

מה לעשות לגבי רכב (כנראה) נטוש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי הביטוח:

א. על הרכב יש מדבקה של טסט, שאומר שפג תוקפו ב-2007. למיטב ידיעתי, אם אין לו טסט, אז אין לו ביטוח.

ב. אני זוכר שדיברתי עם שוטר תנועה על הנושא, והוא טען שלרכב חייב להיות ביטוח חובה, גם אם רק חונה ברחוב (חניה פרטית זה משהו אחר). אם אמצא את החוק הרלוונטי אני אעלה לכאן לינק.

ברור שההורים שלה הם אלו שמדברים עם המשטרה והעירייה, אני רק תוהה אם יש דרכים נוספות בהן הם יכולים לפעול.

אגב, לא ממש הצלחתי למצוא מידע מדויק בנושא, אבל לפי מספר אתרים שמצאתי, רכב נטוש הוא רכב שעומד ללא תנועה יותר מ-60 יום.

(שים לב, אגב, שהרכב הזה עומד כבר הרבה יותר זמן מזה. 30 יום זה רק מהתלונה הראשונה)

• תגובות 34
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. על הרכב יש מדבקה של טסט, שאומר שפג תוקפו ב-2007. למיטב ידיעתי, אם אין לו טסט, אז אין לו ביטוח.

מה זה קשור?

אצלי על השימשה יש מדבקה של 2005. זה אומר שאין לי טסט?

"מיטב ידיעתך" מדברת שטויות. ;)

פורסם

לגבי הביטוח:

ב. אני זוכר שדיברתי עם שוטר תנועה על הנושא, והוא טען שלרכב חייב להיות ביטוח חובה, גם אם רק חונה ברחוב (חניה פרטית זה משהו אחר). אם אמצא את החוק הרלוונטי אני אעלה לכאן לינק.

ברור שההורים שלה הם אלו שמדברים עם המשטרה והעירייה, אני רק תוהה אם יש דרכים נוספות בהן הם יכולים לפעול.

אגב, לא ממש הצלחתי למצוא מידע מדויק בנושא, אבל לפי מספר אתרים שמצאתי, רכב נטוש הוא רכב שעומד ללא תנועה יותר מ-60 יום.

(שים לב, אגב, שהרכב הזה עומד כבר הרבה יותר זמן מזה. 30 יום זה רק מהתלונה הראשונה)

אין קשר בין הדברים.

בנוסף, זה לא ענינך.

רכב נטוש שמהווה סיכון מטופל על ידי העיריה.

כל השאר הם הבלים שמקורם בגחמנות נעורים ומיקוד יתר עצמי ופחות מדי מחשבה שגם לאחרים יש זכות לחיות.

בפעם הבאה שמישהו ידקור אותך בשפת הים כי לדעתו אתה מפריע לו לעבור שם, תזכור שיש לך תרומה לגישה הזו.

פורסם
  • מחבר

אולי די עם ההתנשאות הזו?

לא אחת ציינתי שאני מחפש פתרונות חוקיים לבעיה.

וכמו שאמרתי, זה כן ענייני, כי הרכב מפריע.

פורסם

old cat טוב שאתה לא לוקח את זה רחוק, לא אני ולא שניצל אמרנו, הצענו או המלצנו לפגוע ברכושו של אחר אלא רק למצוא פתרונות חוקיים לבעיה של שמוקים שמשאירים רכב, במקום שקשה למצוא בו חנייה, חודשים רבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים