עבור לתוכן

מה לעשות לגבי רכב (כנראה) נטוש?

Featured Replies

פורסם

חברה שלי גרה ברחוב בכפר סבא שאין בו הרבה חניה.

חונה שם רכב כבר כמה זמן, ונראה שהוא נטוש.

לפי איך שזה נראה, לרכב גם אין טסט בתוקף (וסביר להניח שגם אין לו ביטוח).

ההורים שלה כבר התלוננו לעירייה לפני חודש, אבל הם טענו שאי אפשר לעשות שום דבר לפני שעוברים שלושה חודשים מהתלונה הראשונה (כי רק אז אפשר להכריז עליו כנטוש), למרות שככל הנראה הוא שם כבר יותר משלושה חודשים. המשטרה גם לא מוכנה לעשות שום דבר.

כמובן, חוץ מזה שהרכב תופס מקום חניה, הוא ממש מכער את הרחוב.

למישהו יש רעיונות מה לעשות (שלא כוללים גרזן או C4)?

• תגובות 34
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להיכנס

להוריד אמברקס ולהזיז אותו למקום אחר...

פורסם

לנסות להתקשר שוב .

לנסות לאתר את בעל הרכב .

פורסם

אתה יכול להתקשר למשטרה ולהגיד להם שהרכב חוסם לך את הדרך. תוך כמה רגעים הם יאתרו את בעל הרכב טלפונית.

עריכה:

אלא אם הוא קצת מת, אפשרות סבירה במצב של רכב נטוש (כל עוד לא מדובר בגרוטאה..)

פורסם

להתקשר למשטרה ולדווח על רכב חשוד. תוך 5 דקות בא חבלן, מסדר את אותו כמו שצריך וגורר אותו.

פורסם

לנו גם היה סיפור דומה, העייריה (חיפה) שמה לו פתק כזה על החלון ותוך חודש-חודשיים הוא כבר לא היה שם...

פורסם

לי היה מקרה דומה, שברתי את החלון ודירדרתי את האוטו לאמצע הכביש בצורה כזאת שאף רכב לא יכול לעבור (כמובן אחרי שאני עברתי), אחרי שעתיים, כשחזרתי הרכב לא היה שם.

פורסם

אתה תמות אם תחכה שהעיריה תטפל בזה ?

למה סתם לחפש שטויות?

(שלא נדבר על זה שאתה בכלל לא גר שם אלא חברה שלך)

פורסם

אם בא לך לעשות מדורה אז בקשה תשתמש באוטו (אבל תיזהר זה דליק )

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לא אמות מזה. ואני לא מחפש שטויות, בגלל זה ציינתי דברים שלא ידרשו גרזן או חומר נפץ.

באמת התכוונתי לדרכים חוקיות לטפל בזה.

ולי זה מפריע יותר, אני זה שצריך לחנות שם (לחברה שלי אין רכב, ולהורים שלה יש חניה פרטית).

פורסם

איזה רכב זה, בהרבה רכבים ישנים יש דרך לפרוץ את המנעול בלי לעשות יותר מדי נזק.. (עם מברג)

לפני שאתה שובר משהו תבדוק אם יש דלת\בגאז' שלא נעולים

בעיקרון יש שתי שיטות שלא מעורבות בגרזן או חומר נפץ,

1. כמו שאמרו, להיכנס בדרך מקורית ולדחוף אותו

2. אם יש אתר בניה או סופר אז אפשר להביא מלגזה הידראולית ידנית ולהזיז אותו (עשיתי את זה למישהו שחסם לי את החניה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

kהיכנס לאוטו להניע וליסוע בו בפרדסים וכאלה לחרוש לו את האימא

פורסם
link=topic=337701.msg2914787#msg2914787 date=1211902876]

איזה רכב זה, בהרבה רכבים ישנים יש דרך לפרוץ את המנעול בלי לעשות יותר מדי נזק.. (עם מברג)

לפני שאתה שובר משהו תבדוק אם יש דלת\בגאז' שלא נעולים

בעיקרון יש שתי שיטות שלא מעורבות בגרזן או חומר נפץ,

1. כמו שאמרו, להיכנס בדרך מקורית ולדחוף אותו

2. אם יש אתר בניה או סופר אז אפשר להביא מלגזה הידראולית ידנית ולהזיז אותו (עשיתי את זה למישהו שחסם לי את החניה)

פשוט גאוני! אני חייב לנסות את זה.

פורסם

השכן שלי, שסיים לא מזמן לימודיו, החליט לנסוע לדרום אמריקה למשך חצי שנה שהתארכה לטיול של 8 חודשים.

את הרכב החנה ברחוב לא רחוק מהבית בכפר סבא, בחניה חוקית למהדרין כפי שחנה כמעט בכל יום בשנים האחרונות.

המכונית, אם אפשר לקרוא לזה ככה, נראית כמו הצרות של ערפאת אחרי פעולה של צה"ל במוקטעה, קצת ישנה קצת חבוטה וגם לא כל כך נקיה. מה לעשות, זה מה שיכל להרשות לעצמו בינתיים, עד שיתחיל לעבוד כמהנדס תוכנה באיזה היי טק ויקבל מזדה בליסינג. כמובן שבמשך החודשים שעברו הרכב צבר אבק וגם קצת קורי עכביש מתחת לגלגלים.

אבל מה, זה הרכב שלו, גם אם מועד הטסט עבר בזמן שהותו בארגנטינה הרי שזו בעיה שלו שתטופל כשיחזור. (מה עוד שחוץ ממנו וממשרד הרישוי אף אחד לא באמת יכול לדעת את זה).

אלא שכאשר חזר הבחור מהטיול הסתבר כי אין לו אוטו. זה אמנם היה משהו חבוט ומרוט, אבל זה מה שהיה לו וזה כלי התחבורה היחיד שיכל להרשות לעצמו. וכעת גם זה נעלם. מבירור וחקירה עולה כי היה איזה בחור צעיר שיש לו חברה שגרה ברחוב הזה, שמשום מה החליט שאלוהים מינה אותו לשמור על חזות הרחוב ועל יעילות ניצול מקומות החניה. בחוצפתו כי רבה פרץ לרכב, מה שמהווה עבירה פלילית בפני עצמה, הזיז קצת את המכונית כדי שתפריע לתנועה ואז המשטרה תגרור אותה. זה אחרי שגם ניסה לשרוף אותה, בהתאם לעצה אחרת שקיבל. אחרי חודשיים המשטרה ראתה שאף אחד לא בא לפדות את המכונית והיות וגם מועד הטסט עבר החליטו שם למכור אותה לגרוטאות ואת הכסף המועט ששולם לקח אוצר המדינה. בירור מעמיק יותר העלה כי אכן התקבלה במוקד העיריה הודעה על רכב נטוש, אבל העיריה מחוייבת לנהוג על פי חוק ולכן שלחה לבעל המכונית מכתב התראה. הוא כזכור בחו"ל ולכן לא קרא את המכתב. העיריה פועלת על פי חוק ולכן אחרי חודש שלחה לו מכתב נוסף והפעם בדואר רשום. כעת יש להמתין לתשובה מסודרת ואחר כך לנסות ליצור קשר עם בעלי המכונית לפי הרישוםפ במשרד הרישוי. אבל בינתיים החליט איזה בחור צעיר, חסר כבוד לרכוש אחרים, לעשות דין לעצמו ולהעזר בעצות רעות של חברים בפורום כלשהו, ולעשות נזק למכונית ולבעליה, לנהוג בניגוד לחוק כפושע פלילי ולזיק לי בגלל שלא נאה לכבודו המפוקפק להמתין לחברה שלו קצת הלאה. זה במקום להשאיר הטיפול בדברים כאלו למי שמורשה לכך ומופקד על כך בחוק, כלומר לעיריה.

מענין באיזו זכות ובאיזו רשות, ומה היה אומר אם היו עושים לו דבר דומה. אם בעל המכונית ז"ל (המכונית, לא בעליה) יתפוס אותו, בטח יוריד לו טוריה בראש שילמד כי אם אין דין ואין דיין וכל דאלים גבר אז למטבע הזה יש כמה וכמה צדדים שידע שגם הוא תורם תרומתו להגברת האלימות במקומותינו.

דומני שהאלגוריה והסרקזם מובנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים