פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקסעם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OCשיהיה כמה שיותר חזקבבקשה שזה יהיה מפהwww.foxpc.co.ilאו מפהwww.skypc.co.ilהא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110זהו לא צריך עוד ציוד היקפיתודה מראש
פורסם 2008 במאי 2617 שנים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1204תוסיף את המקלדת והעכבר בעצמך.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים לא כי ההפרש במחיר לא שווה את ההפרש בביצועים שהם כמעט ולא מורגשים. (כמובן שלא התכונתי אל giladr[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 23:28:23ד"א מפרט בנז*נה!!ממציץ בחום וגם המחיר מצויין!ועם הכסף שנותר תשקיע הציוד הקפי...
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר לא כי ההפרש במחיר לא שווה את ההפרש בביצועים שהם כמעט ולא מורגשים. (כמובן שלא התכונתי אל giladr[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 23:28:23ד"א מפרט בנז*נה!!ממציץ בחום וגם המחיר מצויין!ועם הכסף שנותר תשקיע הציוד הקפי...סבבה אממ איך המעבד הזה חזק?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים הוא מצויין!אתה לא צריך חלש ממנו וגם לא חזק ממנו.יחזיק את המחשב מצויין! ביחוד בגלל שהוא QUAD.... (יתמוך מצויין למשחקים עתידיים)
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני משאר שכן כי הם גם ככה צרכים לשבת לבנות את המחשב אז אם תקנה גם כרטיס רשת (למרות שיש חיבור לאינטרנט על הלוח [אלא אם כן אתה רוצה אלחוטי])ותבקש מהם להוסיף אותו למחשב אני לא חושב שהם יגידו"לא"
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אחלה..וגם אני אצטרך כרטיס רשת... הם יוכלו להכניס לי? בשביל מה כרטיס רשת ?????? יש בלוחות מובנה כבר...
פורסם 2008 ביוני 317 שנים לא יודע אם הוא שקט אבל זרימת האוויר מעולה מה שבטוח הוא לא יהיה ממש רועש כי הם לא ישימו מאווררים רועשים במארז שמגיע בנוי כבר אבל אם אתה רוצה אתה תמיד יכול להחליף אותם זה ענין של 10 דקות +כמה ברגים
פורסם 2008 ביוני 317 שנים Boeing בפעם הבאה שתפתח עוד דיון לגבי המפרט שאתה מתכנן לקנות תקבל אזהרה על דאבל פוסט.יש לך דיון שכולל 4 עמודים ועוד דיונים אחרים אם נסתכל כמה דפים אחורה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338225.0גם שם ערוך את הכותרת ותמחק את השורה הראשונה והלא נחוצה לפני שגם הוא ינעל!אחרי שערכת גם שם את הכותרת בהתאם לדרישות החדשות תוסיף\תמחק פרטים חדשים ותמשיך את הדיון הנ"ל.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.