עבור לתוכן

חיבור HD3450 לTOSHIBA REGZA 37C3500 לא מצליח

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום!

יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה.

המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול)

תודה מראש לעוזרים!!

פורסם

יש מצב שהטלויזיה הזאת עובדת טוב עם מחשב רק דרך VGA.

למה כל כך חשוב לך HDMI? אם זה עובד מצויין ובלי בעיות (אני מניח שגם הרזלוציה בסדר והוא לא "חותך" לך מהתמונה וכו') מה רע?

נכון ש VGA נחשב לחיבור פחות איכותי מHDMI, אבל הבנתי שלא מדובר בהבדל ניכר ממש לעין.

פורסם
  • מחבר

אם אכן אין הבדל נראה לעיין בין HDMI לDVI אני לא אצא מגידרי על מנת לחבר את זה פשוט מעניין אותי לדעת למה אני לא מצליח כי זה לא אמור להיות מסובך, קראתי בחוברת של הטלויזיה והיא אמורה לפעול בצורה טובה גם עם HDMI, וגם יש את העניין שהHDMI מעביר סאונד אבל זה לא קריטי..

יש הצעות לטיפול בנושא?

פורסם

לפי מה שכתוב כאן אין ממש הבדל:

http://www.dtown.co.il/index.php?news=59

בכל אופן, אם אתה אומר שלפי המדריך של הטלויזיה זה אמור לעבוד, אז זה באמת מוזר. אולי בעיה בכבל עצמו? אולי פשוט היציאה בכרטיס מסך של המחשב דפוקה, זה בהחלט יכול להיות (לי כנראה היה מקרה כזה עם יציאת SVIDEO) ולכן אם יש אפשרות לבדוק עם מחשב אחר כדאי לנסות.

נסה להריץ תוכנה בשם POWERSTRIP, זה אמור לעזור במקרים מסויימים שהטלויזיה לא מזהה חיבור למחשב.

פורסם
  • מחבר

אכן נראה כי ההבדל לא רציני או מורגש,

בכל מקרה ניסיתי עם התוכנה ולצערי לא עזרה.. אין שינוי המסך לא מקבל סיגנל

היום בערב אני אבדוק במקום אחר ככל הנראה הכבל לא תקין, כי הdvi של המחשב מוציא סיגנל עם dvi רגיל

בטלוזיה אחרת זה גם לא עבד, וניסיתי עם 2 מתאמי dvi ל hdmi שונים וזה עדיין לא עבד

אז אולי הכבל דורש החלפה

פורסם

נסה יציאת hdmi אחרת אם בכלל יש, לפעמים הטלויזיה תומכת בחיבור למחשב רק דרך יציאה מסויימת ובכלל גם אז הרזולוציה יכולה להיות מוגבלת ככה שתנסה גם רזולוציות נמוכות יותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בכל היציאות HDMI של הטלויזיה ולא הצליח,

ניסיתי עם הכבל הזה גם ב2 טלוזיות אחרות ועם מחשב אחר(נייד עם HDMI מובנה) וכלום.. מקבל incompatible signal במסך של sharp ובטושיבה מסך שחור

ככה הנראה משהו לא תקין בכבל.

אני אשיג כבל אחר ואנסה, אודיע על התפתחות

פורסם

תוריד מעט את הרזולוציה חביבי :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים