עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים נטו.(לא למשחקים) עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי...

המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול).

המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים.

הארד דיסק 120 גיגה ומעלה...

המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר.

חריגות לפה ולשם יתקבלו... :)

תודה לעוזרים:)

פורסם

כמעט ולא נותרו ניידים עם מסך לא רחב.

משום שזה מחשב שאתה רוצה לשאת ממקום, למקום, אמליץ להיצמד לדגמי 14". היה דיון עליהם לאחרונה, ראה פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336916.0

אם אתה ממש רוצה מסך לא רחב, יש משהו בסגנון של ה-DELL Latitude D530, קצת מעבר לתקציב, ו-15".

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים בקשר למסך? מכוון שהמחשב מיועד לאינטרנט ולאופיס צריך להתעקש מסך רגיל או שאפשר "להתפשר" על מסך רחב?

לגבי הגודל, זה לא משנה לי אם זה יהיה 15 או 13 אינץ... העיקר שיהיה אפשר לעבוד עם המחשב...

ובקשר ל D530 החריגה היא לא משמעותית במחיר. השאלה האם המחשב הזה אמין לאורך זמן והאם הוא יחזיק לי את התוכנות?

תודה

פורסם

למה אתה צריך 120 ג'יגה? אופיס וכל מיני תוכנות בסגנון שציינת לא לוקחות מעל 5 גי'גה. אני גם סטודנט, דיסק קשיח של 40 ג'יגה (בפועל כמובן פחות), ויש לי חומר לימודי על המחשב בנפח של 2 ג'יגה (בעיקר המון סיכומים בפאוור-פוינט), תוכנות לימודיות לוקחות עוד חצי ג'יגה, תוכנות אחרות ואופיס אני לא יודע כמה (אבל לא מעל 3 ג'יגה) וכל השאר (עוד קצת פחות מ-30 ג'יגה) זה בעיקר מוזיקה וקצת סרטים (ואיזה 3 ג'יגה מקום פנוי). אם אתה רואה מחשב טוב עם 80 ג'יגה או שיש לך אפשרות לקחת דיסק קטן יותר תמורת נגיד 200 שקל פחות הייתי במקומך לוקח את ה-80.

פורסם
  • מחבר

יש לי הרבה מאוד תוכנות הסברה והרבה ספרים שסרקו אותם והם נמצאים על המחשב... וגם אני רוצה לעשות גיבויים לכן אני צריך הארד דיסק של 160 גיגה לכל הפחות 120.

ולא ניראה לי שמייצרים יותר מידי מחשבים היום עם הארד דיסק קטן...

פורסם

מה אתם אומרים בקשר למסך? מכוון שהמחשב מיועד לאינטרנט ולאופיס צריך להתעקש מסך רגיל או שאפשר "להתפשר" על מסך רחב?

לגבי הגודל, זה לא משנה לי אם זה יהיה 15 או 13 אינץ... העיקר שיהיה אפשר לעבוד עם המחשב...

ובקשר ל D530 החריגה היא לא משמעותית במחיר. השאלה האם המחשב הזה אמין לאורך זמן והאם הוא יחזיק לי את התוכנות?

תודה

גודל המסך ישנה לך מאוד,בניידות.

מחשב 15.4 ממש לא נוח לנשיאה ממקום למקום. (בגלל המשקל)

אני החלפתי את שלי לאחר שבועיים של לימודים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אבל מה בקשר לרחב או לא רחב?

ואם לקחת מסך קטן אז איזה גודל?

פורסם

ה-Dell Lattitude הוא בקטגוריה עסקית, מגובה ב-3 שנות אחריות. סביר להניח שהוא ישמש אותך היטב.

אם המסך הוא רחב או לא, זה לא כל כך משנה בניידים האלה.

מה שמגדיר את שטח העבודה על המסך הוא רזולוציית המסך. במסך 4:3 בגדלים האלו הרזולוציה היא בד"כ 1024x768, בעוד שבמסך 16:10 הרזולוציה היא 1280x800.

בפועל יש לך יותר שטח עבודה במסך הרחב, אולם גודל הנקודה יהיה קטן במעט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

אז איזה מחשב ממולץ ב 14 אינץ שהוא מתאים לתנאים שלי והוא רחב?

פורסם

כאמור, כבר היה דיון דומה ונתתי קישור אליו. חבל לחזור על אותם דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים