פורסם 2003 במאי 1222 שנים שלוםיש לי שעלה בקשר למחשב כף יד:אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן1 העם בכלל יש כזה2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו)3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים לדעתי לא נוח לכתוב במחשבי כף יד מסמכים ארוכים והוא בכלל לא נועד לזה אבל זו דעה פרטית שליתנסה לבדוק באתר הבא http://www.palmi.co.il/
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר פלמי זה הפורם החי מת שרעתי בחיים שלי השעלה שלי עומדת שם כבר יותר משבוע בדף הרשי של הפורם ועף איחד לא הגיב
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אני לא ממש שולט בעניינים, אבל בכ"ז: 1. בטח שיש דבר כזה. כמעט כל מחשב כף יד עם 16MB (ואפשר להרחיב...) יודע לעשות את זה. אהה ואתה רוצה גם צבע - תדאג שהמכשיר ייתמוך בצבע, כי יש גם מכשירים לא צבעוניים. 2. לגבי סוג המכשיר - יש כל מיני: פאלם (Palm), ויזור (Handspring Visor), סוני (Sony), הנדרה (Hendera TRGpro) ועוד... המחירים בסביבות 1300 ש"ח ומעלה למכשיר טוב עם התכונות הנ"ל (צבע, 16MB וכו'). 3. תוכנת עיבוד תמלילים. יש כל מיני תלוי בסוג המכשיר. אחת מהם לדוגמה : HandStory Suite. לפרטים נוספים חפש באתרים של מחשבי כף-יד ,כמו זה של פאלמי (שהוא אתר טוב), או בפורומים רלוונטיים של הפורטלים הגדולים (נענע, תפוז וכו'). בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.