עבור לתוכן

הרבה זמן פנוי, משעמם ויש כסף... מה לקנות ?

Featured Replies

פורסם

סליחה?

4000 ש"ח? זו משכורת של בנאדם רגיל שעובד במלונות לדוגמא. או בבורגראנץ', או ב"ארומה", או בסופר.

אין קשר לגילאים, אלא אם כן לבנאדם בגיל 29 יש תואר, ואז המשכורת שלו אמורה להיות גדולה יותר מהמשכורות שהשכרתי כאן.

על מה אתה מדבר ??

כל החברים שלי,שעובדים,מקבלים 1900 ש''ח לחודש.

כמובן שאפשר לקבל גם 2500 לחצי חודש,זה תלוי כמה זמן אתה עובד.

פורסם

consolechartyr2.jpg

כ"כ נכון. :lol:

פורסם

m1ke,

אהבתי. אבל למה אם אני לא אוהב משחקי וידאו אז PS3 ושאר הקונסולות לא מתאימות עבורי?

זה הומוריסטי אל תיקח את זה קשה.

אבל זה נכון חלקית לפי דעתי. לפחות לגבי ז'אנרים מסויימים, כגון Action/Shooters. בעוד שיש משחקים שיכולים להצליח רק על הקונסולות, כגון מכות או Guitar Hero :)

פורסם

משכורת מינימום מלאה היא 3800 ש"ח בחודש. בן אדם בן 18 שעובד במלצרות לפני הצבא יכול בקלות להרוויח סכום כזה, ויותר.

פורסם

אם הם עובדים כל יום לפחות 8 שעות - זה אומר שמנצלים אותם ולא נותנים להם את מה שמגיע להם.

הסבירות הגבוהה יותר זה שהם עובדים חלקית [עובדים חלק מהימים לפחות 8 שעות או רוב הימים/כל הימים פחות מ8 שעות או שילוב של שניהם].

זה הומוריסטי אל תיקח את זה קשה.

אבל זה נכון חלקית לפי דעתי. לפחות לגבי ז'אנרים מסויימים, כגון Action/Shooters. בעוד שיש משחקים שיכולים להצליח רק על הקונסולות, כגון מכות או Guitar Hero :)

מן הסתם שזה בצחוק, אבל לא הבנתי מה הקשר למשחקי וידאו. למה קונסולות לא.

משכורת מינימום מלאה היא 3800 ש"ח בחודש. בן אדם בן 18 שעובד במלצרות לפני הצבא יכול בקלות להרוויח סכום כזה, ויותר.

:xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על ברוטו או נטו?

כי נראה לי שמוטיישן התכווןלנטו...

פורסם

זה לא משנה אם זה ברוטו או נטו, כי בסכומים כאלה, אין מס הכנסה, וגם ההורדות הן מינימליות

פורסם

תודה דנדן...מה שבאתי לכתוב.

רק התגובה שלי הייתה קיצונית יותר..

ממתי לוקחים מס על שכר על מינימום? אם תיקח על מינימום אז על איזה מינימום אתה מדבר?

פורסם

וואלה?

לא ידעתי שלא לוקחים!

אז רגע, אם המעסיק משלם לי 4000 אני אמור לקבל נטו 4000 נכון?

לא אחרי הורדת מס...

פורסם

זה אומר שתקבל את ה3800 אחרי שיורידו לך מס בריאות ובטוח לאומי

פורסם

KK

והמעסיק עצמו מוריד לי את זה או שזה יורד אוטומטית?

ז"א המעסיק צריך להכניס לי לבנק 4000 ש"ח או 3800?

פורסם

לא יודע בידיוק איך זה עובד אבל אם אתה מקבל 4000 ש"ח ברוטו.

אז נטו ישאר לך מינימום + תוספת של כמה שקלים/עשרות שקלים. לא יהיה לך מינימום, זה לא הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים