פורסם 2008 במאי 2617 שנים שלום, בן-דוד שלי מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלו ויהיה נוח להעביר אותו לעבודה וחזרה.רוב השימושים יהיו משחקים אך גם חשוב שיהיה HD גדול לסרטים וסדרות שהוא רוצה לקחת איתו.עכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון:א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות?ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה?ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים?ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים לגביי מפרט,זה XPS1530,חזק מאוד:Tuxedo BlackIntel® Core 2 Duo Processor T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)Genuine Windows Vista® Home Premium EditionHigh Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)Size: 250GB 5400rpm SATA Hard DriveSlot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GTDell Wireless 1395 802.11g Mini Card56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary BatteryHigh Definition Audio 2.0Finger Print Reader XPS M1530My Software & AccessoriesMcAfee SecurityCenter 15-monthsNo Microsoft OfficeMy Service1Yr In-Home Service, Parts Labor,24x7 Phone SupportIncluded 3 GB DataSafe Online Backup for 1YrNo ISP requestedAlso IncludesWindows Vista PremiumAdobe® Acrobat® Reader 8.1Intel Core 2 Duo ProcessorBlack Glossy, widescreen 15.4 inch LCD (1280x800) & 2.0 MP Cameraעכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון:א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות?ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה?ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים?ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.אחריות בינלאומית תקפה רק לניידי HP ולנובו. (רק בדגמים מסויימים)הסיכוי שייתפסו אותך מעביר משהו שואף ל-0.לגביי קנייה בארץ או בחו"ל,מאוד תלוי בבנאדם.אם זה מישהו שיש סיכוי טוב שהוא יצטרך לממש אחריות,עדיף לקנות בארץ.אני אישית קונה בחו"ל ומביא איתי כל מה שאני קונה,בלי להוציא מהקופסא וסיפורים כאלה..
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר מכיוון שבן-דוד שלי טיפה דואג, יש איזשהם ניידים מהחברות שהאחריות לגביהם תקפה גם בארץ?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים עידו, המפרט שבנית ממש גרוע ולא מאוזן.הנה מפרט עדיף בהרבה של אותו נייד בדיוק.SYSTEM COLOR Tuxedo Black PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition LCD AND CAMERA High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) HARD DRIVE Speed: 160GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor INTERNAL OPTICAL DRIVE Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) VIDEO CARD 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT WIRELESS CARDS Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card BATTERY OPTIONS 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 FINGERPRINT SCANNER Finger Print Reader XPS M1530$1,499 לא כולל משלוח ומיסים.באופן אישי אני הייתי בוחר מעבד חלש יותר ומשדרג למסך LED.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים עידו, המפרט שבנית ממש גרוע ולא מאוזן.הנה מפרט עדיף בהרבה של אותו נייד בדיוק.$1,499 לא כולל משלוח ומיסים.באופן אישי אני הייתי בוחר מעבד חלש יותר ומשדרג למסך LED."ממש גרוע" זה ממש הסחפות.המעבד אצלי עדיף,בצורה ברורה.לגביי HD,הבחור ביקש נפח גדול.וההבדל השלישי בין המפרטים שלנו,הוא הזיכרונות.אני העדפתי להשקיע יותר במעבד בגלל מחשבה לעתיד.יותר קל בהמשך להחליף זיכרונות מאשר מעבד.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר תודה על התגובות אבל אין שום מחשב שמתאים לדרישות ומגיע מחברה שמכבדים את האחריות הבינלאומית שלה בארץ?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים "ממש גרוע" זה ממש הסחפות. המעבד אצלי עדיף,בצורה ברורה. לגביי HD,הבחור ביקש נפח גדול. וההבדל השלישי בין המפרטים שלנו,הוא הזיכרונות. כן, המפרט שלך גרוע ולא מאוזן. אני מבטיח לך שההבדל שתרגיש עם דיסק קשיח מהיר ופי 2 זיכרון גדול בהרבה מהשיפור המזערי שהמעבד הזה יתן. בעיקר במשחקים. בעיקר עם ויסטה. Moon-Mage, לדעתי יש אחריות של דל בארץ כי יש להם יבואן רשמי. פשוט תשלח למחלקת המכירות העולמית של דל אימייל ותוודא. לא צריכה להיות בעיה להכניס אותו לארץ. ליתר ביטחון תמיד אפשר לשלוח לארץ את כל הדיסקים בדואר וככה אי אפשר להוכיח שהוא חדש. (או שאפשר להתקין עליו תוכנת דואר ולהוריד הודעות מלפני מספר חודשים מהתיבה וככה להראות שהוא נקנה לפני התאריך יציאה שמוטבע בדרכון )
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי הדיסק קשיח כי זה באמת פקטור משמעותיאבל גם מה שהוא אמר לגבי המעבד שיותר קל לשדרג זיכרונות מאשר מעבד..ואם כבר קונים משהו חזק עדיף לקנות את הכי טוב השאלה היא רק עד כמה ההבדל במחיר בין המעבדים משמעותי..כי גם ככה בעוד 3 שנים זה יהיה מחשב ממוצע מינוס..דבר אחרון שרציתי להעיר..יותר נכון לשאולשמתי לב שמהירות הזכרונות היא רק 677, אין זכרונות במהירות של 800?? זה גם הבדל משמעותי בביצעוים..
פורסם 2008 במאי 3117 שנים לי יש את זה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8780198&type=product&id=1204332501169
פורסם 2008 במאי 3117 שנים ממש לא,קל יחסית לעוצמה ולמסך 17 בא עם GEFORCE 8800GTS 512 מה שלוקח את כול שאר המחשבים בריצה קלה,אבל זה עניין של העדפה אישית.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים ממש לא,קל יחסית לעוצמה ולמסך 17 4.2kg זה קל?! אתה חי בסרט אימה יפני גרוע. אפילו יחסית ל-17" זה מפלצת.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים תיק גב וקצת כושר שוים את היכולות החזקות שלו..המשקל נשכח בכול פעם שאני מריץ את CRYSIS על VERYHIGH בVISTA UL ווזה מקל מאד על המשקל..
פורסם 2008 ביוני 217 שנים תיק גב וקצת כושר שוים את היכולות החזקות שלו..המשקל נשכח בכול פעם שאני מריץ את CRYSIS על VERYHIGH בVISTA UL ווזה מקל מאד על המשקל.. לכל אדם יש את הסטיות שלו. שמח שטוב לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.