פורסם 2008 במאי 2617 שנים התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP.הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד.לא שאלתי ברשתות אחרות.עריכה:ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ...בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP
פורסם 2008 במאי 2617 שנים נראה לי לא הגיוני זה דגם חדש שיצא רק לפני חודש+ בכל מקרה גם אם זה נכון תמיד יש יבוא מקבילי שלא מתחשב בשיקולים של דל
פורסם 2008 במאי 2617 שנים יש מצב חרטוט ויש מצב הם לא רוצים שיהיה להם עוד תלונות מהלקוחות בשל הבעיות שיש בו
פורסם 2008 במאי 2617 שנים תחכו עד שהגרסה החדשה A01 של המסך שתתחיל להיות משווקת לפי טענת DELL החל מאמצע יולי...ואמורה לפתור חלק מהבעיות שדוברו עד כה
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר skypc עדכנו או אתמול או היום שהמסך זמין לאספקה מיידית.אך השרות שלהם ?אני לא מתכוון לחכות ליולי ....אני הולך לקחת סיכון ... אני חושב שאנשים מגזימים .יש גם לא מעט ביקורות מאנשים שמרוצים מאוד מהדגם הספציפי הזה ...
פורסם 2008 במאי 2717 שנים סקאיי חנות טובה,אם אתה סגור על מה שאתה רוצה לקנות אל תתלבט לגביי החנות הם בסדר גמור
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אך השרות שלהם ?אני לא מתכוון לחכות ליולי ....אני הולך לקחת סיכון ... אני חושב שאנשים מגזימים .יש גם לא מעט ביקורות מאנשים שמרוצים מאוד מהדגם הספציפי הזה ...אני רכשתי מהם החודש מחשב, הרכבתי מפרט שאני רציתי...וגם מסך חנות טובה... מעבדה מסודרת...
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אני לא מתכוון לחכות ליולי ....אני הולך לקחת סיכון ... אני חושב שאנשים מגזימים .יש גם לא מעט ביקורות מאנשים שמרוצים מאוד מהדגם הספציפי הזה ...אני חושב שאתה צודק, למרות שכדאי לחכות לA01,לאחר שחקרתי קצת, אין שום סיבה להעדיף את ה2407 על פני 08, ובהרבה ביקורות, הבעיות שאנשים מתארים די זניחות, למעט באמת מסכים פגומים.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים נראה לי שעם כל השם שיצא ל2408, דל תוציא מסך חדש מהסדרה בלי כל הבעיות... אז אולי כדאי לחכות
פורסם 2008 במאי 2817 שנים הם מודעים לבעיות לכן מוציאים רוויזיה חדשה A01 אחרי שתצא חלק גדול מהבעיות אמורות להיפתר אין אלא להמתין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.