פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים תעדכן קודם את גרסת הCORE TEMP שברשותך ותבדוק. אם הטמפ' זהה, המעבד שלך חם מדי, אפילו לסטפינג B3 בOC.איזה קירור מורכב עליו? כמה מאווררים יש לך בצ'קרה?האם הEIST עובד? תוכל לבדוק ע"י הרצת CPU-Z ובדיקה האם מכפלת המעבד על 6 במצב מנוחה ו9 בעומס.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר אוקיי עידכנתי.. תוצאות: על המעבד יש tuniq ובמארז יש 2 מקדימה שמכניסים אוויר ו2 מאחורה מוציאים + 2 של הספק כח יש גם על הכרטיס מסך והחום יוצא החוצה. ה ESIT עובד ובמנוחה המכפלה היא 6X
פורסם 2008 במאי 2617 שנים בצ'קרה יש מקום למאוורר אחד מקדימה ואחד מאחורה, על איזה 2 ו2 אתה מדבר?האם הטוניק מוציא אוויר לכיוון המאוורר האחורי? אם כן, יכול להיות שההתקנה לא בסדר. האם המאוורר של הטוניק על מקסימום?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר הוספתי מאוורר בסלוטים של הכוננים ומאחורה בסלוטים של הPCI (בשביל להוציא את כל החום של הכרטיס מסך) המאוור לכיוון היציאה ומבחינת זרימת אוויר במארז אין בעיה..
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר אבל הטמפ' במאמץ מקסימלי היא לא עוברת את ה75 גם אחרי שעה של מאמץ.. איך הגיוני שיש בעיה בהתקנה.. חוץ מזה אני התקנתי אותו ובדקתי שזה יושב פיקס.. והמשחה נמרחה לפני 3 חודשים בקירוב..
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר אממ מה שהגיע ביחד עם הקירור של tuniq tower שהבנתי שהוא טוב...על איזה משחה אתם ממליצים?חשוב שלי מאוד מאוד שהיא תהיה משחה שלא מוליכה אחרת אם יברח לי אני אהרוס את המעבד וממש אין לי כסף לאחד חדש.. (אני לא מנוסה מספיק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.