עבור לתוכן

Wacom - bamboo סקירה קצרה + סקיצה.

Featured Replies

פורסם
אהלן,

אחרי המון המון המון חיפושים שאלות וסקירות אני חושב :lol: שאני סגור על לוח ציור..

בהתחלה רציתי משהו באלפי שקלים אבל ירדתי מעיניין.. אחרי הכול אני די מתחיל...

אז ככה:

אני מתכנן לקנות את הלוח הזה:

http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297

ואני ממש סגור עליו הוא מתאים לי במחיר (600ש''ח)

למישהו יש איזה הערה לזרוק? כדאי לא כדאי? יש משהו אחר ששווה במחיר הזה?

רק להוסיף משהו:

אני נעול חזק מאוד על WACOM הבנתי שהם הכי אכותיים והכי טובים כיום, העיצוב שלהם משגע!

אם יש לוח אחר במחיר הזה (מקס' 650ש''ח) תציעו אבל תגידו במה הוא יותר טוב או פחות טוב.

תודה.

אובכן, כן קניתי לבסוף את המחשיר.. הלוח עצמו די קטן (A6) אבל, ופה בא אבל גדול, אין צורך ביותר גדול, אפילו על כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד כדי לזוז מצד אחד של הלוח לצד השני...

העט עובדת מעולה,512 דרגות לחץ שפועלים ממש טוב ועושים את העבודה על הצד הטוב ביותר, על העט ישנם 2 כפתורים התחתון משמש לאחיזה בתמונה או בדף פוטושופ (אם אתם עובדים בה) וניתן פשוט להזיז לכל מיני כיוונים, בגלל הגודל הקטן של הלוח אז סביר להניח שתעבדו הרבה בזום, והטריק הזה יתברר מאוד שימושי, הכפתור העליות משמש כקליק ימני לכל דבר אם זה תפריטים בפוטו או בווינדוס, ובונוס חמוד זה החלק העליון של העט משמש כמחק, ברגע שתהפכו את העט הסימן של העכבר יהפוך למחק דיגיטלי.

על הלוח עצמו יש 4 כפתורים + טבעת נגיעה (ככה קוראים לזה, כמו של האיפוד קיצר) הכפתורים העליונים משמשים ל"קדימה" "אחורה" אם זה דפדפן אינטרנט או כל דבר אחר, הכפתורים התחתונים פותחים תוכנה מסויימת שבה עם הדרייבר של WACOM שזה מין רשומון כזה שאפשר לשמור שם בכתב ידיכם כל מיני סיכומים, טוב למחשב נייד, + בונוס ענק למי שאין מקלדת (אין כאלה -_-) על כל שדה של כתיבה תמיד יופיע אייקון קטן של התוכנה של WACOM ולחיצה עליו תפעיל חלון גדול יותר שיופיע ליד השדה (לדוגמה נקח את האקספלורר ואת שורת הכותבת) הכתובת, בחלון הזה אתם יכולים לכתוב (בכתב ידיכם את כתובת האתר שאתם רוצים להכנס וזה מעביר את זה לאותיות מחשב, שימושי בהחלט.

עכשיו תכלס, אני מאוד מרוצה מהקנייה, קניתי באוריג'נט בלינקולן, עלה לי 559ש''ח שלפי דעתי זה מחיר סבבה ואני דווקה שמח שהלכתי על משהו אכותי אבל קטן ולא משהו לא אכותי וגדול (GENIUSE 9X12).

מי שזה הפעם הראשונה שלו עם לוח גרפי בהתחלה טיפה יתאכזב, יש צורך תמידי בתרגול על מנת להתרגל ללוח וליכולות שלו, זה לא ממש נוח להחזיק את העט בפעם הראשונה, (עצה, תקראו את המדריך שבא עם הדרייבר) אבל בסופו של דבר מתרגלים וזה ניהיה כיף גדול, ממש תענוג אני לא חושב אפילו לחזור לעכבר (לצייר).

מה שכן ברגע שנגעתי בלוח כאילו קבלתי בלקאוט וואלה כאילו שאני אף פעם לא ציירתי בחיי... שחכתי הכול איך לצייר עם עפרון ואיזה תנוחות אני אוהב עם היד, קיצור זה כמו להתחיל ללכת שוב, אבל לומדים הרבה יותר מהר, :xyxthumbs:

וזה משהו קטן בשבילכם, לא מוכן עדיין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הערה? אם אני לא טועה הוא יוצא לך די קטן (מה זה ? A6?) תיהיה בטוח שאתה יכול לעבוד ככה (אני לא בטוח לגבי זה).

אני לא הייתי יורד מWACOM כי לפי מה שאני יודע הם החזקים בתחום (אם לא הכי חזקים).

אולי תקנה דגם טיפה יותר ישן אך גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

ממ... לא יודע לגבי הגודל... סך הכול אפשר לעשות זום... אבל לא ניסיתי אז אני לא יודע עד כמה זה אפשרי... אם כן על מה אתה ממליץ לי ללכת שיהיה יותר גדול אבל לא יחרוג את המחיר של ה-650ש''ח?

פורסם

תשמע זה הכול שאלה של נוחות. אם הייתי יודע איפה אפשר לבדוק הייתי ממליץ לך ללכת - אבל אני לא.

אני אומר תקנה בלב שקט את זה ותנסה להתרגל.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה, קניתי בסוף את הלוח, הסיקרה וההתרשמות בקרוב + ציור שלי שנעשה בעזרת הלוח :jump:

תודה :hi:

פורסם
  • מחבר

עידכון^^

פורסם

תתחדש חבר,

אני בעלים מרוצה של BAMBOO A5 , פשוט תענוג, אתה תראה לאט לאט שאתה פשוט פחות ופחות משתמש בעכבר גם במשימות שוטפות (אהמ, אולי לא בגלל הגודל הקטן- בעצם איך הולך כל הקטע של הסנכרון למסך אצלך? האם המשטח A6 תופס את כל ה"מסך" כביכול בפונקציונליות של עכבר?

-לגביי התעייפות- לא יודע, וואלה מתרגלים- פחות גוררים את היד ויותר נכנסים לשיטת "מסך מגע" ... (בגלל כל הקטע של הסנכרון למסך מחשב) ...

אזהרה- ממליץ לך לשמור היטב על העט - הוא מאוד עדין- נפילה הכי מסכנה תהרוס אותו (כבר נכוויתי בהחלפת עט שהוגדר כ"ניזוןק לאחר נפילה" כשבעצם הוא נפל לי משולחן אל שטיח על הרצפה.... מאוד התאכזבתי בפן הזה) ....

לגביי ציור- כן זה מצריך התרגלות- כיוון יד שונה וכו'... אבל זה יבוא לך , עבדתי עם GENIOUS ... וואלה הבדל של שמיים וארץ, גם בעלת הGEBIOUS שקצת עבדה עם הBAMBOO שלי- על השניה הראשונה הוציאה אנקה של "ווואו , זה הרבה יותר זורם"

לגביי הגודל -= לא יודע , אני די נרתעתי מהגודל של A^- אם אתה אומר שמספק אותך פנאן- זה די מצריך עבודה בזום כל הזמן, בשימושים שלי זה לא מספק ...

בכל אופן תתחדש ותהנה, אגב ציור לא רע...

פורסם
  • מחבר

הלוח מסונכרן עם המסך 100% אין שטחים מתים וכאלה, סך הכול אני די מתחיל להתרגל ללוח וכבר לא מחפש את הכפתור הימני של העכבר, אני כבר יודע איפה הכול נמצא, וסך הכול אני מרוצה קנייה מאוד משתלמת.

לגבי הציור תודה, אבל יש כבר משהו אחר בפיתוח :cool2: בקרוב תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים