עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל SK7

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה:

קניתי SK7 ולאחר ההתקנה הטמפ' שלי השתנו מ ~38 ל ~45...

הקירור הקודם שלי היה CAK II 38 של GLOBALWIN, ועם מאוורר 60 מ"מ של גרין פאואר...

על ה SK7 שלי מותקן מאוורר זיגזג עם 4 לדים.

על המעבד נמרחה משחת ננוטרם בלו פעמיים כדי לוודא שזה לא המשחה. בהיטסינק הקודם היה חומר טרמ רגיל.

מה פשר העליה בטמפ'?

שאלה שנייה:

היה מודבק לי על הלמטה של ההיטסינק מדבקה כזאת שנועדה להגן עליו משריטות. לאחר ההורדה נשאר הרבה דבק על ההיטסינק.

הורדתי את זה עם אלכוהול - זה בסדר?

שאלה שלישית:

בא לי עם ה SK7 מן 2 מדבקות כאלה שנראות כמו ספוגים.

אחת מהם שחורה וארוכה, והשנייה מרובעת ולבנה...

מה אלה?

תודה

פורסם

1. לפי דעתי יכול להיות אחד משלושה דברים - או שהמאוורר מוציא אוויר במקום לדחוף אוויר, או ששינית משהו באוורור הכללי של המארז או שאם המאוורר הוא 80 מ"מ ואין איזשהו רווח גובה בינו לבין הסינק יוצא שרוב המרכז המת שלו מכסה את הסינק :(

2. אתה אמור להוריד את הדבק הזה... הוא לא טוב.

3. מממ... גם אני קניתי את שלי מזיגזג ולא קיבלתי כאלה - אולי אלה פדים טרמים? אתה יכול להראות אותם? ולמה לי אין כאלה?

פורסם

המבקות נועדו להורדת הלחץ מליבת המעבד, אתה מדביק אותן על בסיס הסינק כך שלא יגע בליבה אלא מסביבה

פורסם

subx - זה לא הגיוני - אם הסינק לא ייגע בליבה הוא לא יקרר אותה - אולי לא הבנתי למה התכוונת?

פורסם
  • מחבר

כנ"ל, למה צריך אותם אם יש על המעבד פדים כאלה?

ואיפה אני מדביק אותם?

המאוורר לא מוציא אוויר והוא מחובר עם התופסנים הכמעט הכי גדולים, ויושב טוב על ההיטסינק.

החלפתי למאוורר 70 מ"מ של וולקנו 7+, ועל המהירות הכי גבוהה יש שיפור אבל על האחרות זה ממש חרא.

חשבתי שההיטסינק הזה אמור להיות טוב...

פורסם

אני גם מתכוון לקנות כזה, בבקשה תסבירו לי איך להרכיב אותו.

פורסם

אל תגנוב לבחור את הדיון. היו כבר כמה דיונים על זה, תחפש.

פורסם
  • מחבר

יש באתר של החברה את המדריך להרכבה אבל לא מפורט שם על הספוג הלבן (השחור זה למאווררי TMD) או על המדבקה להגנה משריטות.

חוצמזה למרות שהתקנתי כמו שהם אומרים זה עדיין לא מציג ביצועים טובים...

נ.ב.

כתוב שם למרוח את המשחה על ההיטסינק ולא על המעבד...

מישהו ניסה?

פורסם

שמת מאוורר מאד חלש - הלדים ההוא.

ואחרי זה שמת אחד אחר יותר חזק - אבל לא יותר מידי.

אתה יכול לקנות SF2... או שאתה יכול קודם להלוות ממישהו אותו לראות איך הוא עובד (או לנסות אותו בחנות אם יסכימו)

פורסם

subx - זה לא הגיוני - אם הסינק לא ייגע בליבה הוא לא יקרר אותה - אולי לא הבנתי למה התכוונת?

הוא אמור להפחית את הלחץ מהליבה כדיי שלא תיזבר או תיסדק

נ.ב אתה לא אמור להדביק במקום שזה יגע בליבה אלא שיהיה רחוק ממנה

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף להוציא על SF2 עכשיו, וגם אני לא מת על הרעיון שהרעש הנוראי של המאווררים יחזור...

שמתי מאוורר 80 מ"מ קצת יותר חזק מהלדים והטמפ' ירדה באיזה מעלה אבל היא עדיין גבוהה.

שחכתי לציין שהבייבאס שלי בשיפצור כרגע ככה שאולי זה בגלל האיוורור אבל לא נראה לי כי גם כשיש מזגן ומאוורר קיר זה גבוה...

נ.ב.

עשיתי אוברקלוק מ 1466 מה"צ ל 2250 מה"צ והטמפ' עכשיו על 50 במקום ~45...

פורסם

1. חשוב לעשות את כל ההשוואות כאשר טמפרטורת החדר זהה.

יכול להיות שבדקת את הטמפרטורה קודם בזמן שהיה מזג אויר יותר קר והיום הרבה יותר חם.

בימי הקיץ למרות שמפעילים מזגן החדר לא מתקרר בצורה שווה בכל מקום במיוחד אם המארז ממוקם מתחת לשולחן.

אצלי מותקן SK7 עם SF1 והטמפרטורה היום היא 35 מעלות ב Idle כאשר טמפרטורת החדר 27 מעלות.

בחורף הטמפרטורה ב Idle היתה 30 מעלות. במאמץ מלא הוא מגיע היום ל 39 מעלות.

2. גופי קירור מנחושת דורשים מאוררים חזקים יחסית, מאורר הלדים מוציא בערך 30CFM שזה דיי חלש לימים חמים.

3. הבדלים בקירור המארז יכולים להסביר שינוי של 5 מעלות בלי בעיה. תבדוק מה טמפרטורת ה system אצלך כרגע.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, מסתבר שהלוח הוציא קריאה גבוהה מדי לטמפ' של המעבד.

זה תוקן בעזרת עידכון ביוס.

עכשיו הטמפ' על 37 במנוחה ו 42 במאמץ, אחרי אוברקלוק ל 2305 מה"צ ו 1.675 וולט למעבד.

פורסם

איפה אתה עומד ביציבות?

פורסם
  • מחבר

כרגע 2305 על באס 200

צריך להחליף זכרונות דחוף...

אני יעשה קודם מוד לגשר הצפוני ואז נראה אם צריך להחליף אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים