עבור לתוכן

ככה נראה המחשב הסקסי שלי :) די דומה לטורבינות ברמת הגולן :D

Featured Replies

פורסם

נראה הרבה הרבה יותר טוב, מה קורה עם מאורר מקדימה להכניס אוויר? יש משהו שצמוד לשילדה?

אגב, ביג גאי יא מלוכלך, לפחות תתקן אותי (טלאים במקום תלאים), לא כולם צריכים לדעת שאני עילג :P

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר, אז גיא, ולא גאי ;)

פורסם

ניראה לי אתה צריך לעשות קצת וונתולציה בחלק העליון של הגוף שלך חחחח (הראש) :kopfpatsch:

מזה כל המאווררים האלה רק שתדעה שזה לא יוריד לך את הטמפרטורה לפחות מטמפרטורת החדר

תיצבעה גם המארז למעלה. תנשה להשיג פרספקט לחלון למעלה

פורסם
מזה כל המאווררים האלה רק שתדעה שזה לא יוריד לך את הטמפרטורה לפחות מטמפרטורת החדר

מה הנקודה שלך? שום קירור אוויר\מים רגיל (ללא פלטיה וכו'), לא ירד מטמפ' החדר, אבל עדיין זה נותן הרבה מקום לשאוף אליו מהטמפ' של הליבות.

אם כבר, אז גיא, ולא גאי ;)

נו זה בסדר זה כמו הסרט אמריקן גאי ;D

פורסם

מספיק עם הספאם!

פורסם
  • מחבר

ניראה לי אתה צריך לעשות קצת וונתולציה בחלק העליון של הגוף שלך חחחח (הראש) :kopfpatsch:

תיצבעה גם המארז למעלה. תנשה להשיג פרספקט לחלון למעלה

איך אומרים באנגלית - RGR .

שמתי את המאוורר 120 השני שלי למטה (ריצפת המארז) ואללה, עוש את התפקיד ..

לצבוע, צבעתי כבר עם ספריי - 3 שכבות נראלי, אבל כמו שציינתי למעלה הדבקתי משהו על הצבע וכשהורדתי אותו זה השאיר את הסימנים האלה .

בכל אופן אנסה להשיג פרספקס (הכוונה לקנות ) :sleep:

אני עייף חזרתי מפאב :hat:

לילה טוב אנשיםם

פורסם

חסר לך מאווררים, או שנראה לי ? :lol:

פורסם
  • מחבר

מזתומרת חסר לי מאווררים ?

יש לי מספיק, ואם לא .. תמיד יש את בצפר :D

פורסם

הבא שהופך את הת'רד הזה לצ'אט מקבל אזהרה.

ראו אוזהרתם.

פורסם

כדאי לך ליישם כמה טיפים שימושיים כדי לעשות מארז שלך לקריר יותר:

1: תצמיד מאווררים לשילדה, כך שיהיה מאחור מאוור שמוציא, ומקדימה מכניס אוויר

2: את יכול לשים מאוורר אחד בחלק הקידמי שיכניס אוויר, ולהוריד את ההרדיסק למפרץ תחתון יותר, כך הוא יקבל איוורור וגם לא תצטרך לכוון אליו מאווררים מיותרים שיצרו רק מערבולות

3: אם יש לך קטר-> ורק קטר, אז אחד השיפצורים המועילים שאתה יכול לעשות למאוורר האחורי זה לחתוח את הרשת של המארז ולהשאיר ממנה רק חורים שיחזיקו את המאוורר, אפשרי גם בחלק הקידמי של המארז

4: אפשר להוסיף עוד מאווררים על הדלת עצמה, עדיף לשים אותם מול כרטיס מסך וה מעבד

5: פרספקט זה לא חומר יקר, מה גם שהוא נוח למודיפיקציה :xyxthumbs: ממליץ להוסיף מאוורר לגג, זה מאוד תורם לזרימת האוויר

6: חיווט אפשרי בקלות(ובזיהירות!) להחביא מאחורי הלוח אם, פחות חיווט יותר אסטטי

ולכל המגיבים, לא לכל אחד יש גישה/תקציב וכסף לציוד למודינג מקצועי, או לסידור נכון של המאוורים כדי לעשות מארז מקורר ומגומר כמו פרוייקטים ידועים אחרים... כל המודרים הכבדים בטח גם התחילו בהרס וחורבן שח ציוד מסויים בשביל צבירת הניסיון :silly: ;D

פורסם

ד"א ממה שראיתי יכול להיות יותר טוב, תסדר את החוטים גם אם זה אומר שצריך לחתוך בגב השילדה ו"להחביא" את הכבלים שם

כמו כן הדיסק הקשיח שלך תלוי שם רק על בורג אחד זה ממש לא בריא במיוחד שהוא בהטהייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים